keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Yläkerran pesuhuoneeseen ideoita

Viimeksi annoin teille "pallon", että heittäkää ideoita yläkerran pesuhuoneeseen ja budjetti olisi n.200 euroa eli oli vain ajatus ns. päivittää tila tähän päivään, mitään isompaa remonttia.

Ensiksi kaikille iso kiitos, kun laitoitte hyviä ideoita tulemaan <3. Osa olikin sitä mieltä, että kaipaa jotain tehosteväriä tila ja viherkasvin. Olen kyllä  samaa mieltä :), nyt jotenkin tylsä.

Tästä pääset miltä tila näyttää nyt KLIK


Tässä ajatuksia, mitä itse ajattelin tilaan:Pellava tai vohvelipyyhkeitä ja värinä tumma pellava tai harmaa. Kontrastina hieman mustaa.
Purkit ja purnukat kaunisti esille, tähän Verso Design "koppaan"
Viherkasvilla väriä ja pirteyttä tilaan.


Hajustin tilaan, voihan tietysti pesuhuoneessakin vaikka Hyggeillä .)Erinkokoisia koreja korkean kaapin sisälle tai tason päälle. Värikkäät purnukat ja putelit piiloon.


Näillä sais kyllä jo erilaista fiilistä tilaan ja uskon, että tuolla 200 euron budjetti riittäisi näihin hankintoihin. Viimeisen kuvan pärekorit voivat olla edullisemmat sekä hajustin.

Leikin jo tässä ajatuksella, jos olisi rahaa laittaa koko tilan uuteen uskoon, niin minkälainen siitä silloin tulisi? Pientä ajatus leikkiä jo tehnyt. Laitanpa siitäkin tässä postausta ja jos, se lottovoittokin sieltä joskus tulisi...varmaan pitäsi joskus lotota, heh .)


Nyt nukkumaan.  Kello jo sen verran paljon, että kohta päiväkin vaihtuu.

Eikö nutti natti, ZZZZzzzzz 

<32 kommenttia:

  1. Hei, kyselin aiemmassa postauksessa, että mitkä on uudet tytön huoneen lakanat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sulle viestiä, sinne sinun kysymykseen :) Sorry, näin myöhäinen vastaus.

      Poista