sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Helppoja joulukoristeita/Diy

Ihanaa sunnuntaita sinne kaikille ruudun toiselle puolelle!

Aamu on herätty kahvin tuoksuun ja join kahvin perinteisesti sängyssä, jonka juonti ei mennyt tänä aamuna ihan tyylikkäästi. Nimittäin kaadoin kahvit petivaatteille ja eikö aamusta pyykkikone laulamaan. Sain myös ihanan aamu yllätyksen asiakkaalta, nimittäin toi minulle ison rasiallisen  joululahjaksi tyrnimarjoja. Näitä kun popsii säännöllisesti, niin toivottavasti ei tulisi kipeäksi. Oli kyllä ihana yllätys. Yllätyksiä on kyllä kiva saada ja myös antaa. Joulu onkin yllätyksiä täynnä.

Tänään kun sain itseni sängystä kunnolla ylös, niin aloin tekemään loppuun näitä minun pikku askarteluja. Ruokailutilan pöytä on ollut täynnä kaikenlaista roinaa, joten senkin sain samalla tyhjennettyä.
Perjantaina leivotut piparit koristelin.Ite tykkään tällaisista ns. vapaalla kädellä tekosista tai mulla ei ole malttia alkaa taiteleen ja tekemään vimpan päälle konditorion tasoisia koristeluja. Näillä siis mennään.
Kuuset päätyivät tähän lasiseen purkkiin ja joulukoriste on valmis. Ikkunalla mulla on ystävältäni saatu pilleistä tehty kranssi, tykkään <3

Oksista tein tällaisen jouluisen koristeen seinälle. Ilman pipareita voi pitää seinällä myös jatkossakin.
Yläkerran aulan ja olohuoneen matto vaihtoi paikkaa. Tykkään edelleen kovasti tästä Linie Design Asko mixsed matosta, vaikka sitä näkyykin paljon. Passaa hyvin harmaitten tyynyjen kanssa.
Olkihimmeli löysin tänä vuonna paikkansa olohuoneen ja ruokailutilan aukon kohdalta. Olkihimmeli tuo kivaa lämpöä ja pientä kontrastia vaalealle seinälle. Tykkään kovasti näistä perinteisistä olkihimmeleistä, sopivat myös moderniin sisustukseenki.Vähän tunnelmallisempi kuva ...


Keittiöön myös vaihtui jouluisempi asetelma. Tein kynttilöistä ja sammaleista pienen asetelman puulaatikkoon. Poronsarvet ja piparit tietty kuuluu jouluun.

Vielä tahdet ikkunaan ja muutama männynoksa maljakoon, niin alkaa olla joulukoristeet valmiina. Oona aikoikin yläkerran koristella ja se passaa mulle oikein hyvin :) Uskon, että sinne tuleekin vähän enemmän väriä mitä nyt alakerrassa.Oikein tunnelmallista sunnuntaita sinne kaikille  <3


4 kommenttia:

 1. Kauniita koristeita ja ihana tuo jouluasetelma kuusineen ja autoineen ;)
  Se olis viikko enhään jouluun, kyllä aika kulkee nopsaan!!!

  Mukavaa sunnuntaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3, joo piti lisätä muutama pipari kuusi vielä. Viime vuonna mulla oli samantyylinen koriste, joten piti taas sellainen toteuttaa. Mulla vielä joululahjat hankkimatta, onneksi ei kauheita toivomuksia ole kellään. Tuntuu, että kaikilla alkaa olemaan jo kaikkia.

   Samoin sinne ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Onpa ihania koristeita. Voi tuon kuuman kanssa tolskaaminen ei ole mitenkään mukavaa. Täälläkin alkaa pian koti muistuttamaan joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3

   Joo,vähänkö harmitti ko olin vasta vaihtanut puhtaat petivaatteet ja tuo kone muutenkin laulaa joka päivä. Kiva kuulla, että sielläkin on laitettu joulua. Pitääpä käydä blogissasi kurkkaamassa :)

   Poista