perjantai 15. joulukuuta 2017

Pientä askartelua


Eilen hain kukkakaupasta pari erilaista oksaa, hyasintteja sekä sammalta ja oli tarkoitus niistä eilen askarrella jotakin, mutta sitten tulikin muita suunnitelmia.No, tänään oli sitten vapaata päivällä eli eikö tuumasta toimeen. Aloitin kyllä aamusta heti siivoamisella, välissä sitten tein kukka-asetelmia, askartelin kransseja ja jossain välissä leipasin pari pellillistä piparia. Näitten välissä kävin vielä hakemassa neidin koulusta, kaupan kautta kotia ja vähän siinä taas jatkoin siivoamista  ja askarteluja. Sitten neiti viemään harkkoihin eli monta rautaa  tulessa, niin kuin  varmaan monella perheen äidillä . Varmaan tutun kuulosta? Neljäksi tunniksi vielä illalla töihin ja nyt pari tuntia olen tässä ehtinyt nyt hengähtämään ja juoda pari kupillista kahvia. Vissiin on taas virtaa, kun pari viikkoa tässä levännyt,kun olen ollut kipeänä.
Tässä nyt yksi päivän tuotos, joka ei ole kyllä kovin vaikea tehdä ja aikaakaan ei mene kovin kauan. Taittelin vanhan vaateripustimen ympyräksi ja siihen siimalla oksat kiinni. Laitoin ystäväni Pirjolta saaman tähden roikkumaan koristeeksi. Petivaatteet myös vaihtui vaaleimmiksi. Toisen päivän tuotoksen laitoinki tuonne instagramiin eli tein hyasinteista asetelman ruokailutilan pöydälle, ei tullut niin perinteinen mitä mulla on ollut aikaisemmin. Nyt mentiin tällaisella runsaammalla linjalla :)

Toinen kranssi on vielä vähän kesken, enköhän mie saa sen huomenna valmiiksi iltasella, joten siitä varmaan tulee myös pieni päivitys. 
Nyt unten maille. Kello jo kolkuttelee sen verran paljon,että parempi laittaa jo pää tyynyyn. Nimittäin kello soi jo klo.7.00 pintaan.


Nutti natti...
4 kommenttia:

 1. Kranssit ovat kovoja seinällä tai ovissa.Mun ekat hyasintit ehtivät jo kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans tykkään kovasti, varsinkin tällaisista yksinkertaisista :) Saa nähdä ehtiköö mulla hyasintit kukkia ollenkaan, vaan saanko ne tapettua ennemmin? Hyvää joulun odotusta sinne <3

   Poista
 2. Sievä kranssi, minuakin haluttas tehä eukalyptuksen oksista kranssi, mutta saapanähä?
  On sulla vain ollu touhua mutta niin se on välhiin meilä äiti ihmisillä :)

  Mukavaa lauantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään tällaisista yksinkertaisista kransseista ja sopii mulle, kun ehlppo tehdäkkin ja aikakaan ei mene niin paljon. Joo, välillä tuntuu ettei 24 h vuorokaudessa riitä, ko pitää joka paikkaan olla menossa :)

   Poista