lauantai 9. joulukuuta 2017

Kuusi, joka koki muutoksen/diy

Heippa taas !


Pientä kuusen metsästystä tällä kertaa ...

Viime viikolla kävin äidin kanssa asioimassa täällä Tampereen Säästö Texsissä. Kyselin myyjältä, että olisiko heillä sellaista minikuusta, joka maksimissaan saisi olla vain 10cm pitkä. Aluksi myyjä sanoi, ettei heillä ole ja kun oltiin siinä lähtöä tekemässä äidin kanssa, niin myyjä juoksi perään minikuusi kädessä. Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta <3 Arvostan! Tässä tilanteessa moni myyjä olis saattanut vain jatkaa omia hommiaan ja ei käy edes katsomassa, että missä niitä mahdollisesti voisi olla. 

Olisin tietysti voinut netistä tilata minikuusen, mutta ajattelin että yritän sen kuitenkin löytää jostain täältä paikallisesta liikkeestä. Onneksi sitten löytyi!

Kuusesta leikkasin ns. alustan pois ja muutenkin lyhensin hieman kuusta lyhyemmäksi. 

Samalla kauppareissulla ostin lasten osastolta sopivan auton kuuselle ja kuusen ripustin narulla autoon kiinni. Tämä valkoinen mini oli minusta just sopivan suloinen tähän tarkoitukseen. Vai voiko autosta sanoa suloinen...no, söpö :)

Laitoin auton ja kuusen vielä tähän huutokauppa keisarilta huudettuun rengasvatiin ja alle pumpulia lumeksi. Jouluinen koriste alkaa olemaan valmis !


Varmaan vielä lähempänä jouluna vähän muutan tätä asetelmaa, mutta tällä mennään näin vähän aikaa ja tuli minusta aika hauska :)


Itsenäisyyspäiväksi ostetut tulpaanit vielä kukkivat, kun vain välistä muistaa lyhentää varsia ja vaihtaa kylmän veden. Tämä Klongs sarjan vati on kyllä ollut hyvä ostos, voi vain olla muutama kukkakin vain koristamassa vatia tai sitten vähän runsaampi kimppu.

Tänään leipasin vähän joulutorttuja ja keittiön sain jouluverhotki vihdoin vaihdettua.Pikku hiljaa olen laittanut joulua. Yli viikon kestänyt flunssa on vähän hidastanut tahtia. Eilen kävin lääkärissä ja sainkin lääkettä, jotka jo ovat vähän alkaneet tehoamaan. Kaikista pahimmat ovat olleet yöt, kun ei ole voinut kunnolla nukkua. Nyt ei auta ko parannella sisällä ja lääkitä ittensä kunnolla.
Rentoa lauantai meininkiä sinne kaikille <3


8 kommenttia:

 1. Joskus ihan tuunailemalla saa kivaa kotiin helpolla.Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on aikku, mielikvitus vain rajana. Yritän muutenkin aina välillä miettie ennen ko heittää jonkun pois, että saisko tästä jotain kehiteltyä. Muut osat kuusesta on jemmassa eli niillekkin löytyy varmaan näin joulun alla vielä käyttöä :) Samoin sinne kivaa lauantaita. Taidamme suunnistaa koko perhe elokuviin, ei jaksa vain maata sisällä :(

   Poista
 2. Tuli kyllä oikein supersöpö koriste ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tullutkin Tiina :) Voi ite kehitelle, jos ei valmiina löydä mistään .) Hintakaan ei tullut kuin n.10 euroa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sari...pitää vielä lähempänä joulua tätä vähän kehitellä :)

   Poista
 4. Hauska idea laittaa pikku kuusi auton katolle. Ihana joulukoriste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekki kiva :) Löysin pari vuotta sitten tämän idean jostain pinterestistä ja toteuttanut vähän eri tyylillä.Meinasin kyllä vähän pienempää kuusta katolle, mutta eihän täältä taho mitään löytää. Tilaamalla olisi varmaan saanut pienemmän, mutta nyt mentiin tällä versiolla ja tulihan tästä ihan kiva :)

   Poista