keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Viime jouluna

Tänä vuonna joulu on tullut meille pikku hiljaa ja maltillisesti, osasyynä varmaan sekin kun olen ollut kipeänä. Vieläkään en ole ihan kunnossa, tämä viikko mennään vielä iisimmin eli en olet vielä lähtenyt rehkimään jumpillekaan. 

Männyt oksat on vielä hakematta ja joulutähdet on laittamatta ikkunaan. Joulukuusi varmaan jää nyt kokonaan laittamatta, jos ei sitä kaupasta sitten haeta? Olen aikaisemmin kertonutkin, että täksi jouluksi ei tule punaista eli mennään tämä joulu maanläheisillä sävyillä. Viime vuonna laitoin vähän punaista johonkin, mutta osan punaisista joulu jutuista olen myynnyt eteenpäin. Aarikan tontut ja lahjaksi saadut tontut jäivät.
Hyasintteja varmaan laitan viime vuoden tapaan johonki astiaan, katotaan mitä sitä jaksaa ja ehtii kehitellä.

Tässä kuvia viime joululta, olkaapas hyvä :)


Tv-tasolle tänä jouluna ei voi laittaa näin paljon tavaraa, uuden isomman televisoin myötä. Josta en ollut niin kauhean innoissaan. Eiköhän sitä silmä pikku hiljaa totu, isoon möllykkään?

Tänä jouluna olen ollut selvästi laiskempi. Torttuja olen huomattavasti vähemmän leiponut. Viime jouluna leivoin viimeisellä työ viikolla joka aamu tuoreet tortut töihin ja piparitalon tein aikaisemmin. Nyt tulevana viikonloppuna pitää viimeistään leipassa loput piparit ja laittaa lisää joulua. Viime kerralla sanoinki, etten ota stressiä joulun laitosta ja en kyllä meinaa edellenkään ottaa :) Pitkälti mennään samoilla jutuilla kuin viime jouluna, yhtään uutta koristetta en ole jouluun hankkinut.

Jokos siellä joulu valmistelut kaikki on tehtynä?

Oikein ihanaa torstaita sinne kaikille. Lähden käyttämään neitiä hammaslääkärissä ja sen jälkeen töihin. Heipat täältä sinne!!!

2 kommenttia:

 1. Kauniita joulukuvia.
  Täälläkin paljon vielä tekemättä, mutten aio stressailla tulleehan se joulu vähemälläki :)
  Toivottavasti paranut pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3

   Tänään ajattelin laittaa vähän tuulemaan ko vappaa päivä. Osa matoista kartanolla, muutama jouluinen kranssi tehä ja jouimnen asetelma pöydälle. Jos vielä ehtis illalla leipassa muutaman piparin, niin sitteppä alkaa olla joulu melkein valmis :) Joo, tuleepa tuo joulu vähemmälläkin. No, nyt alkaa elämä voittamaan ko vain muistaa kun vie kamppeita ulos, että on vaatetta päällä :) ettei puoli alasti tuolla viipota menemään. Ihanaa viikonloppua sinne <3

   Poista