lauantai 2. joulukuuta 2017

Pikku hiljaa jouluun...

Yleensä joulu valmistelut aloitan joulukuun alussa ja näin myös tänä vuonna. Torstaina viriteltiin Oonan kanssa  joulukalenteri sähkökaapin oveen eli ei jäänyt niin kuin viime vuonna, että tuli laitettua vasta toinen päivä joulukuuta.Onneksi Oona muistutti asiasta :). Tuntuu, että aina tämä joulukuu tulee ns. yllättäen.

Pikku hiljaa lisään joulukoristeita, joita kylläkin tulee vuosi vuodelta laitettua vähemmän. Jouluvaloja en ole vielä ehtinyt kauheasti viritellä. Joy-kynttelikön laitoin perinteisesti keittiön tasolle. Tähdet odottavat vielä paketissa. Tarkoitus lähempää joulua ostaa muutama hyasintti ja männynoksia laittaa maljakkoon sekä tehdä erilaisia asetelmia pöydille.Itsenäisyyspäiväksi pitää kyllä hakea valkoisia tulppaaneja maljakkoon. Tulppaani onki yksi lempikukista.

Torstaina hain töitten jälkeen muutaman eucaluptys -ja puuvillaoksan kukkakaupasta. Pientä piristystä viikonlopulle. 
Puuvillaoksan laitoin korkeaseen maljakkoon tv-tason päälle. Sopii minusta kauniisti ryijyn pariksi. Jouluisen oksan ripustin perinteisesti kattoon ja siihen lasipallot ja jääpuikot. Lamput ja asetelmat myös vaihtui samalla.

Yhden ison eucaluptys oksan laitoin Marimekon Urna maljakkoon. Tarkoitus hakea tähän myöhemmin männynoksa. Matto vaihtuu tässä myös pikkasen tummempaa.
Ruokailutilassa kaappi sai uuden ilmeen, kun vaihdoin vähän esineitä ja lasisen joulukuusen laitoin vasemmalle reunalle. By Lassenin kynttelikkö sai ympärille Eucalyptus kranssin. Pärekori saa toimia tuikkujen säilytykseen ja tuo kivaa pehmeyttä, muuten vaaleaan kokonaisutteen.

Huomenna aattelin laittaa jouluverhot keittiön ikkunaan, muualla mennään entisillä verhoilla. Jotain pientä jouluilmettä  on siis tullut laitettua :) Joulukortit olen kaikki saanut tehtyä ja varmaan niistä laitan tässä oman postauksen tulemaan. Pyrin siihen, että tekisin joka joulu itse kortit.

Eilen olin äitiä auttelemassa siivouksessa ja laitettiin vähän joulua kummityttöni kanssa. Leivottiin samalla myös vähän torttuja. Olin yhden yö äidin luona kummityttöni kanssa. Saunottiin ja vähän herkuteltiin porukalla,kun katottiin Idolsin finaalia. Nyt sainkin äidin meille viikoksi ja pitää jotain kivaa tekemistä kehitellä. Itsenäisyyspäiväksi vois kehitellä jotain hyvää ruokaa. Huomiseksi saan vanhimman tytön Elisan ja hänen poikakaverin meille syömään. Taidan heittää kokonaisen lohen uuniin, joka onki koko perheen herkkuruokaa perunamuusin kera.

Nämä kaikki kuvat otettu minun uudella kännykällä eli Samsung Galaxy 7 edge. Vielä vähän opettelemista tämän kanssa. Lisää kuvia löytyy myös istagram tilistäni, käyhän kurkkaan :) Minusta tässä tosi hyvä kamera.
Huom!!! Tämä on minun ihka oma eka kännykkä. Ennen olleet lasten vanhoja käytettyjä puhelimia. Entisessä alkoi kirjaimet jo pomppiin minne sattuu, niin olikin jo aika saada uusi puhelin  .).Oikein mukavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle <3
6 kommenttia:

 1. Oisko tuo ekan kuvan kasvi kuitenkin puuvilla eikä pellava...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...joo oot aivan oikeassa, että puuvillahan se on. Kävinki korjaamassa. Kiitos sinulle <3

   Poista
 2. Hyviä kuvia tulee sun kännykällä. Ihanaa puuhailua teillä ollut ja kummilapset ovat aarteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku :) Äitiä mielellään autetaan, on niin paljon meitäkin auttanut. Äiti nyt sairastelee, niin mielellään on avuksi ja pitää huolta toisesta. Äiti on aina äiti <3

   Poista
 3. Hyvät kuvat tullee sinun uudella kännykällä, aivanko olis järjestelmäkameralla otettuja. Oikein mukavaa ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuvat nyt vähän tarkempia mitä on olleet aikaisemmin :) Järkkäriä ei jaksa joka paikkaan raahata ja tarkoitus olikin ostaa hyvä kännykkä, jossa erityisesti kamera on hyvä ja paljon muistia :). Samoin sinne hyvää adventtia, itellä ei maailman paras olo. Tulin kauheaan flunssaan ja nosti pienen lämmön. Sitten sain vielä kauhean yskäkohtauksen ja siina menikin sitten samalla selkäkin...perkele :(

   Poista