torstai 30. marraskuuta 2017

Marraskuu

Marraskuun viimeistä päivää viedään ja kuukaudessa on tapahtunut kaikkea kivaa. Onneksi, koska alku marraskuu kyllä masensi kun ei ollut maassa yhtään lunta ja tuntui että pimeää on koko ajan. Nyt onneksi on tullut reilusti lunta, mikä nyt riittääkki tänne pohjoiseen. Enempää ei tartte tullakkaan.

Marraskuussa tuli käytyä pieni pidennetty viikonloppu Valkovenäjällä Minskissä, josta teinkin oman postauksen. Oli kiva onnistunut reissu.

Olen kuukauden aikana tavannut vanhoja lapsuudenkavereita ja naurettu, niin paljon että vatsalihakset olleet ihan kipeänä. Viime viikonloppuna suunnistin Helsinkiin ja olin vanhimman tytön Elisan luona kolme yötä. Elisalla on oikein nätti koti, sisustanut kivasti asunnon  ja viihtyy Helsingissä hyvin.


Perjantaina meillä oli Sisustusterapian ryhmän kanssa kutsutilaisuus Helsingin Balmuirin liikkeessä. Sisustusterapia ryhmä on fb:ssä toiminut  pienryhmä, johon kuulu sisustuksen ammattilaisia ja harrastajia sekä sisustus bloggaajia.
Kutsutilaisuudessa saimme kuulla, että sisustusterapia ryhmästä on tullut yhdistys. Sisustusterapiaa ry .Yhdistykseen voi hakea sisustusalan ammattilaiset,harrastajat tai  jotka muuten vain ovat kiiinnostuneita sisustamisesta. Yhdistys järjestää tulevaisuudessa  mm:ssa erilaisia koulutuksia ja kursseja. Joihin kyllä ajattelin itsekkin osallistua, kun sopiva ajankohta sattuu tulemaan. Odotan innolla :) Tilaisuudessa juttelin muutaman sisustusalan ammattilaisen ja bloggarin kanssa. Oli kiva nähdä vihdoin kasvotusten.

Tässä muutama kuva Balmuirin liikkeestä/tilaisuudesta.
Balmuirin liikkeestä ostin yhden pyyhkeen yläkerran pesuhuoneeseen. Olishan sieltä vaikka mitä tarttunut mukaan, jos vain lompakko ja matkalaukku olisi antanut myötä.


Helsingin reissulla tapasin myös lapsuudenkaveria, käytiin lasillisella ja porinaahan riitti vaikka kuinka. Edellisestä tapaamisesta onkin aikaa.  Helsingissä oli hienosti laitettu jouluvaloja, joista piti tietysti räpsiä muutama kuva. Kaupoissa tuli kierreltyä päivittäin ja ulkona tuli syötyä joka päivä. Tämä viikko onkin tehnyt mieli kunnon kotiruokaa ja liikuntaa.Asuna mulla oli tilaisuudessä tämä Barcelonasta ostettu Mission Duttin  mekko ja SagaMaaret Ky korut. Puukengät olen ostanut Ruotsin puolelta. Tämä kuva otettu kotona, ennen kuin lähdin Helsinkiin. Piti testata asu kokonaisuutta :) Olin jo yhdessä välissä, että laitanko lapikkaat jalkaan. Jätin lapikkaat kotia, koska tiesin että Helsingissä on vesikelit ja en halunnut pilata kenkiä. Näillä mentiin tilaisuudessa. Mulla tosi harvoin mustaa päällä, mutta vaalea nahka piristi minusta asua kummasti.
Eilen laittelin jo vähän joulua ja Oona viritteli tänään  joulukalenterin sähkökaapin oveen. Pikku hiljaa siis mennään täällä  jouluun.

Marraskuun kuulumiset näin  lyhykäisyydessä ja huomenna hypätään jo joulukuuhun. Aamulla hyppään linja-autoon ja lähden katsomaan äitiä, että miten se siellä jakselee? Lähden vähän auttaan siivoamisessa ja jos vähän leivottaiski yhdessä.


Oikein ihanaa marraskuun loppua sinne <3


Halein6 kommenttia:

 1. Sulla on ollut kiva marraskuu! Varmasti oli ihana käydä Hesassa katsoon tytärtä ja sisustusihmisiä. Ihania herkkuja kuvissa :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana :) Joo, marraskuu oli kyllä tapahtuma rikas kuukausi. Hesassa on aina kiva käydä, mutta on kiva kyllä tulla kotiakki. Samoin sinne ihanaa viikonloppua ja nyt onki tullut taas herkuteltua.

   Poista
 2. Ihania kuvia olet laittanut.
  Täälläkin mennään pikkuhiljaa kohti joulua.
  Olen purkanut Floridan matkan tavaroita.
  Oletko kenties käynyt lukemassa blogissani reissustamme. Vieläkin jatkuu matka. Käy ihmeessä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Pitääpä käydä kurkkaan, mulla nyt jäänyt vähemmälle vierailut toisten sivuilla...tuntuu ettei aina kerkiä lukea niin paljon kuin haluttais :)

   Poista
 3. Upeana olet tapaamisessa ollut <3 ja noi korut on vaan niin täydelliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3

   Kuvassa en oo kyllä kauhean hehkeänä, kun tulin töistä ja hiukset ihan sekaisin :) Nämä korut ovat kyllä kivat <3 Ihanaa viikonloppua sinne kaunokainen ja sullaki oli hieno pikkujoulu asu :)

   Poista