keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Vähemmällä "hössötyksellä" jouluun.

Tai voisko sanoa vähemmällä stressillä :)Eli tuleehan tuo joulu vähemmälläkin stressillä ja tekemisellä.

En ole leiponut satoja pipareita, piirakoita, kakkuja ja enkä ole taloa siivonut katosta lattiaan....niin ko silloin ennen vanhaa tehtiin suurinpiirtein joka talossa. Taitaa vielä jotkut tätä tehäkki??? Mie kyllä ajattelin vielä jouluaattona olla hengissäkin .).
Normi siivouksen olen tehnyt ja vähän niinkö ruotsalaisen siivouksen eli muutamasta huoneesta en ole vienyt mattoja ulos tuulettumaan eli vain käärässy maton reunat ja vähä sieltä täältä luutunut lattian ja hyvä tuli.

Joulutähdetki varmaan jää nyt ikkunaan laittamatta ja männyn oksat hakematta. 

Joululahjat olen saanut melkein kaikki haettua, pari pakettia pitää vielä huomenna hakea ja minun puolesta sen jälkeen jouluaatto voi tulla.
Tänä jouluna ei montaa pakettia laitettu, kun ei kauheasti toivomuksia ollut. Ystäväni halusin yllättää Maria Drockilan kynttilällä, jonka koristelin piparilla ja oksalla. Lisäksi itsetekemä kortti ja kirje mukaan. 
Lahjat käärin perinteisesti vanhoihin tapettien jämiin. Pakettikorttien kuvat tulostin netistä ja liimasin pahvin niiden taakse. Muutama oksa koristamaan  osaan pakettiin. Paketeista tuli tänä vuonna valkomustia. Kuvasta puuttuu ne pari pakettia eli tänä jouluna paketit mahtuukin yhteen Ikean pieneen kassiin, kun auto starttaa anoppilaan. Vuosi vuodelta vähemmän paketteja, hyvä niin.
Ite en ole oikeastaan toivonut mitään.


Jokos siellä on kaikki joululahjat hankittu ja jouluvalmistelut loppusuoralla?


3 kommenttia: