lauantai 6. tammikuuta 2018

Joulu riisuttu ja uusi asetelma kirpputori löydöllä





Joulu riisuttu tänään pois ja mielessä kevät sekä aurinkoiset kelit. Aurinko ei ole pahemmin näyttäytynyt ja omat haasteensa on ollut ottaa kunnon kuvia, kun valosta ei tietoakaan. Vaikka lunta on tullut enemmän kuin tarpeeksi, niin valon määrä ei ole riittänyt sisälle saakka.

Tänään kun joulukoristeet lähti varastoon, niin kaivoin kaapista tämän  konjakin värisen kukkamaljakon. Tämän ostin ennen joulua fb sisustusryhmän kautta, kirpparisivulta. Ihastuin maljakon muotoon ja väriin. Maljakon alkuperästä ei ole tietoa ja en tiedä kenen suunnitelma on? Kaunis se minusta on ja sopii meidän värimaailmaan. Pidän myös siitä, ettei tämä ole niin nähty. Eka kerta tuli minulle vastaan. Onko sinulle tämä ihanuus tuttu?





Asetelmat vaihtui myös  olohuoneessa, toin mm:ssa  tv-tason päältä korkean kirkkaan Pentikin vaasin oksineen. Pienillä esineiden vaihdoilla sai taas uutta ilmettä olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Olohuoneesta sitten myöhemmin.




Olkihimmelin jätin vielä roikkumaan, minusta se ei ole niin jouluinen. Keittiöön jätin vielä Marimekon kuusikko verhot ja Joy kynttelikön, mutta taidan ne maanantaina ottaa pois.

Joulukoristeita tuli tänä vuonna laitettua tosi vähän eli ei mennyt kauan aikaa kun ne oli siivottu pois.

Nyt takkaan tuli ja pieni kävelylenkki tekemään, kun vihdoin lumisadekki heltyi. Olkaapas kuulolla ja hereillä, kohta on luvassa kiva vuoden ensimmäinen arvonta :)



Oikein ihanaa lauantaita sinne kaikille <3










14 kommenttia:

  1. Onpa kaunis maljakko! Mie en ole nähnyt aiemmin mutta aivan hyvin se vois olla vanhempi ja mahollisesti suomalainen.
    Vaikka eihän sillä ole mithään merkitystä kunhan on mieluinen.
    Mukavaa loppiaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina. Täälläkin tykätään tästä tosi paljon ja niinhän se on, että ko omaa silmää miellyttäää ja on mieluinen...on vain aivan sama kenen suunnittelijan on :) Samoin sinne mukavaa loppiaista, vaikka välillä oon ihan ollut päiveissä sekaisin .)

      Poista
  2. Tyylikäs maljakko!
    Täälä kans kauheasti tullu lunta, huh!
    No, onneksi valostuu ja kevättä kohti menhään päivä kerralhaan :)
    Asetelmien teko on mukavaa ja saa yllä äkkiä uutta ilmettä.

    Mukavaa lauantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asetelmilla saa kyllä nopsasti uutta ilmettä. Aivan järkysti tullut lunta, onneksi maanantaina tule kone vähän tekemään tilaa. Alkaa loppuun tila mihin pukata. Odotan jo niin kevät aurinkoa. Olis kyllä kiva alkaa hiihtämään ko nyt aikaakin, mutta vanhat sukset ja pitäsi kevyemmät vaatteetki ostaa...ei raski ostaa,jos muutamaan kertaan sitten jää :( Pitäis ostaa kunnon hiihtolasitki ko niin pirun arat silmät :( Kivaa vko loppua myös sinne <3

      Poista
  3. Tietoa ei ole maljakosta, mutta ihanahan se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kiva tietää jos maljakolla jokin tarina :)

      Joo, tykkään kans kovasti ja värikin nappi .)

      Poista
  4. Huomenna jatkuu joulutavaroiden kerääminen.Niin se vaan aina haikeus tulee,kun joulu ohi.Mutta kevättä odotellessa seuraavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla enää keittiössä jouluverhot ja kynttelikkö, ne saa huomenna lähteä. Ihanaa ko kevättä kohden, alkais vain tuo aurinko näyttäytymään :)

      Poista
  5. Instassa jo ihailin sun asetelmaa ja tuo maljakko ihana olipa se jonkun suunnittelema tai sitten ei <3 todellakin huolisin sen itsellenikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans ihastuin tähän maljakkoon heti kun näin myyntikuvan. Ostin yhden sisustuspaketin, jossa oli tämä maljakko :)

      Poista
  6. Kaunis on muodoltaan ja väriltään tuo maljakko,
    mutta eka kerran sen näen,
    eli en tiedä kenen suunnittelema.
    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä maljakosta :)

      Samoin sinne kivaa alkavaa viikkoa. Tänään muuten näkyi jo vähän aurinkoakin, eiköhän se kevät sieltä pikku hiljaa tule...Jeeee!!!

      Poista
  7. Kaunis maljakko..Kumelalla ja Humppilalla tuota ruskeaa lasia en tiijä onko heidän tuotantoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans tykkään kovasti maljakon muodosta ja väristä. Maljakossa ei ollut mitään merkkiä tai nimeä pohjassa. Nämä onki mulle uusia nimiä mitä olit laittanut :)

      Poista