keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Käynti Vepsäläisellä

Viime viikon kun olin Helsingissä tytön luona, käytiin uudessa avatussa keskustan huonekaluliikkeessä Vepsäläisellä. Käynti oli tosi pikainen, koska oli kiire junaan. Olishan siellä kyllä viihtynyt pitempäänki. Pitää seuraavan kerran käydä paremmalla ajalla.

Mulla pisti silmään ja erityisesti jäi mieleen, että osassa sohvissa oli tosi paljon erilaisia koristetyynyjä esillä. Tämä teki sohvista kodikkaan ja kutsuvan. Sellaisen tunteen, että olis kiva heittäytyä päiväunille tyynyjen sekaan. Yksi sohva jäi mieleen,missä oli samoja värejä mitä löytyy myös kotona olohuoneen sohvatyynyistä ja divaanista. Päätin tänään huvikseen kokeilla tällaista vähän runsaampaa tyyny asetelmaa eli heitin sohvalle melkein kaikki meidän olohuoneen tyynyt. Tämä ei ehkä meillä ole niin käytännöllinen, koska sohva ei ole niin syvä mitä Vepsäläisen sohvat....uskon, että näissä oli 100cm syvyys, kun meillä on 90cm ja näin ollen istumatila jäisi vähäiseksi.
Mie kerran laskin, että mulla oli kolmessa kerroksessa kerralla tyynyjä käytössä lähemmäs 80kpl, mutta nyt olen kyllä karsinnut niitä paljon pois...on niitä kyllä vieläkin :) Tykkään sekoitella tyynyissä eri materiaaleja. Samettia, nahkaa, villaa, pellavaa yms. erilaisia pintoja. Tässä kuvassa kaikki tyynyt on vanhoja, paitsi harmaa valkoinen, mustalla vetoketjulla oleva tyyny. Sen ostin ennen joulua bloggari Jutalta ( Oblik),  fb sisustusterapian ryhmän kautta. Ostin pari kivaa sisustuspakettia Jutalta ..voinki joskus siitä tehä jutun :)
Tänään samalla harjasin lampaantaljan. Huh, ko oli mennyt kiharalle ja takkuun. Tuli vain siinä harjatessa mieleen, että onneksi ei ole pitkäkarvaista koiraa talossa :)

Samat asetelmat on olleet pöydällä nyt pitkään ja miksi niitä vaihtaan kun tykkään. Puuvillaoksan laitoin vaihteeksi  Urna maljakkoon. Tarkoitus hakea kukkakaupasta heinän oksa maljakkoon, katotaan löytyykö täältä mistään? Nyt näkee monissa sisustuskuvissa ja instagramissa erilasia heiniä maljakoissa ja näin luonnonmateriaali ystävänä tottakait haluttaa meille myös, on sen verran kivan näköisiä eli heinän metsästys alkakoon!!!
Onko siellä muita tyyny hulluja ?


6 kommenttia:

 1. Täälä kans yks tyyny hullu :)
  Nyt vain en ole pitkiin aikoihin löytäny mistään kivoja tyynyjä, siis valmiita päällisiä.
  Ihana asetelma pöydälä ja muutenki niin kaunista sielä.

  Mukavaa keskiviikkoa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyhulluus taitaa olla jokaisela bloggarilla :)

   Mie olen yrittänyt nyt välttää ostamatta uusia tyynynpäällisiä, katotaan sitten kesemmällä taas jos löytäis jotain uutta kivaa. Mulla laatikossa paljon tyynynpäällisiä, joita vois kyllä myydä pois. Osan kyllä myynytki :)

   Poista
 2. Kyllä sulla on tyynyjä. Mä käytän aika vähän niitä, meillä on vähän tilaa istua sohvalla jos tyynyt olis esillä.
  Kiva idea toi heinä, pitäiskö munkin huomenna katsella sitä, kun olen menossa isompaan kauppaan.
  p.s. oletko osallistunut blogissani arvontaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyjä on kyllä kieltämättä vuosien saatossa kertynyt. Tänään huvikseen laskin, että montako tyynyä nyt esillä eli 52 kpl eli vielä löytyy :) Mulla varmasti lähemmäs 20 ainakin vielä laatikossa. Hulluuttahan tämä varmasti on :) Heinät on kyllä kivoja ja muutenkin luonnosta kaikki jutut, oksat, kivet yms.

   Poista
 3. Täälä on kans yks tyynyhullu! Tänhäänki hain postista paketin jossa oli neljä uutta tyynynpäällistä.
  Meillä kyllä tyynyt onki käytössä, tälläki hetkellä mulla taitaa olla kolme tyynyä pään alla :)
  Mukavaa keskiviikkoiltaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyillä kyllä saa nopsaa ja edullisestikin uutta ilmettä tilaan :) Meillä kans käytössä suurin osa ja osa kyllä sitten koristeena. Nykyään saa ostettua edullisesti tyynynpäällisiä, pitää lähempää kesää taas suunnitella uusia päällisiä. Samoin sinne ihanaa loppu viikkoa <3

   Poista