torstai 15. helmikuuta 2018

Persoonnallista sisustusta kirppislöydöillä.

Epäsäännöllisen säännöllisesti tulee kierreltyä kirppareita ja seurattua erilaisia kirppis sivuja.

Kirppislöydöillä saa kivasti personnallista sisustusta omaan kotiin ja kukkarokaan ei paljoa siitä rasitu.Ennen joulua ostin fb:n kirppisivun kautta Jutalta ( Oblik blogista) kirppari hintaan pari sisustuspakettia. Jutta oli ottanut hyvät myyntikuvat tuotteista ja kauniisti laittanut tuotteet esille. Tässä ei ole Jutan myyntikuva, vaan oma ottama kuva nyt tuotteista mitä mulla on tällä hetkellä esillä.Osan tuotteista annoin tytölle omaan asuntoon ja osa on kaapissa odottamassa uutta asetelmaa.

Olohuoneessa on Hay sarjan pikkupöytä, johon laitoin huopaiset alustat. Pöytä sijaitsee sohvan ja nojatuolin vieressä. Olohuoneessa tulee juotua päivittäin kahvit ja hupaset alustat on hyvä laittaa lasipöydän päälle kupin alustaksi, säästyy kupin rinkulalta ja pyyhkimiseltä :)


Sisustuslehdet kuuluu osana sisustusta, harrastus saa näkyä. Yleensä näihin Hay sarjan ripustimeen laitan sisustuslehden kannen sävyn mukaan lehden ripustamaan eli mitä väriä on sillä hetkellä olohuoneessa. Olenko liian pikku tarkka, öhöm?
Sisustuspaketissa erityisesti kiinnitin huomiota tähän kauniseen  konjakin värisen vaasiin, taisi siitä ensimmäinen ostopäätös syntyäkki. Vaasin mallikin on veikeä. Sisustuslehti pinot kuuluvat myös osanan sisustukseen. Yleensä sisustuslehdet ostan irtonumerona suomen ja ruotsin puolelta sekä ulkomailla reissatessa. Tällä hetkellä ei tule yhtään lehteä tai oikeastaan ei ole tullut moneen vuoteen. Yleensä lehti valikoituukin, jos löydän kivan vinkin sisustukseen tai jokin kaunis kuva tulee vastaan. Korkkinen alusta puuttuu  sisustuspaketin kuvasta (eka kuva). Alustan laitoin yläkerran pesutilaan kaapin päälle. Tänään kun kävin ottamassa kuvan, niin Apua...Mitä on minun kaktukselle tapahtunut??? Personnallista sisustusta voi tuoda erilaisilla tyynyillä. Tyyny on tällä hetkellä olohuoneen sohvalla. Tyynyssä on hauskasti sekoitettu teddykarvaa ja huopaa sekä vetoketjua. Mulla onkin yksi tyyny projekti työn alla, saa nähdäs mitä siitä tulee?

By Lassenin kynttelikkö on varmasti monen sisustus siskon suosikki ja ilmettä voi tuoda esimerkiksi erivärisillä kynttilöillä.


Sain kivan yhteistyön, mutta ensin pitää varmaan käydä kirpputorilla että pystyn toteuttamaan tuotteen testauksen...jos en kotoa löydä sopivaa juttua siihen. Katotaan mitä tuleman pitää.


Olisi kiva kuulla, millä tuot omaan kotiin persoonnallista sisustusta?

Tässä oma viiden kärki, mikä tulee ekana mieleen:

1. Kirpputorilöydöt
2. Oma taide
3. Teetätetyt huonekalut/tuunatut
4. Harrastus saa näkyä sisustuksessa
5. Uusi käyttötarkoitus esineelleIhanaa torstaita sinne kaikille <38 kommenttia:

 1. Meän koko koti on melko persoonallinen. Sisustuksesta ei oikeastaan voi tulla muuta koska melkein kaikki meän huonekalut on joko saatuja, kierrätettyjä, ostettu kirppareilta tai huutokaupoista. Mie en tarkoituksella sisusta kotia trendien mukaisesti mutta seuraan niitä kyllä ja tänä vuonna meän kodista löytyy aika paljon trendikkäitä materiaaleja ja värejä :)
  Mukavaa tulevaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onki kivan persoonallinen koti ja ihania vanhoja huonekaluja, jotka sopivat teän talon henkeen :) Mie saatan jonku trendi värin tuodan pienesti sisustukseen mukaan, maljakossa tai sisustustyynyssä. Harvemmin seiniä tai isoja pintoja tulee laitettua jonkin trendin mukaan. Pyrin muutenkin siihen, että huonekalut ja ns. kalliimmat jutut on meillä pitkään ja ei niitä olla heti vaihtamassa. Tykkään vaihtaa huonekalujen/ lamppujen paikkaa ja näin saa nopsaa tilaan uutta ilmettä. Ihanaa kun on viikonloppu ja samoin sine ihanaa rentoa vko loppua <3

   Poista
 2. Ihana tuo ruskea maljakko! Mulla on milloun mitäkin esillä. Meillä on niin vähän hylly-/pöytätilaa, että tosi vähän voin asetelmia tehdä. IhaIha viikonloppua ❤️ Oispa kiva nähdä ensi viikonlopppuna 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jaana :) Meiläkin oikeastaan olkkarissa ja ruokailutilan hyllyn päällä vaihtuu asetelmat säännöllisin välein, muualla pysyy samana. Samoin sinne ihanaa viikonloppua <3

   Olis kyllä kiva päässä ens viikonloppuna, katotaan pystynkö tulemaan.Saattaa, että olen töissä silloin. Jos ei silloin, niin meän pitää porukalla vaikka kesällä treffata jossain. Meillekkin voi tulla ja olla vaikka yötä. Pitää ottaa tuo asiaksi ja laittaa töpinäksi sitten lähempää kesää :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä niin ihanaa. Tuo Hayn pöytä ois haaveissa hankkia yöpöydäksi joskus makkariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3

   Tämä on kivan pieni pöytä ja sopii moneen tilaan. Oon kyllä jo toisen tilannut tähän tilalle ja ajattelin tämän laittaa yläkerran aulaan sivupöydäksi.

   Poista
  2. Joskus mie tuon vielä ostan meille makkariin tai jos sitä toivois vaikka syksyllä synttärilahjaksi.

   Poista
 4. Hyvä synkkärilahja :) Pitkään iloa, peukku täältä....ehkä nyt ottaisin sen isomman eli osta isompi jos mahtuu tilaan :) Tämä aika pikkuinen.

  VastaaPoista