sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Raskas viikko takanaKuolema aina yllättää...


Tasan viikko sain yllättävän viestin, että tätini on kuollut.

Vaikka tätini oli jo iäkäs, mutta silti kuolema tulee aina yllättäen. Viime aikoina tätini on puhunut, että haluaisi täältä jo  pois ja uskon, että aavisti oman lähdön olevan lähellä. Tiedän, että nyt hällä on hyvä olla <3. Tätini asui pitkään mummini kanssa samassa pihapiirissä kun minä olin pieni ja sieltä on monen moista muistoa. Mummini kuoltua olen tätiini pitänyt yhteyttä ja käynyt hänen luonaan.

Siskon kanssa ollaan alku viikko järjestelty hautajaisia yms.  ja huomenna vielä tarkoitus mennä valitsemaan hautajaiskukat.

Äitini on ollut meillä nyt viikon verran ja hän nyt sairastellut, hänestäkin ollut huoli. Onneksi nyt näyttää tilanne jo paremmalta.

Olen pariin työpaikkaan jättänyt työhakemukset ja niistä tuli vastaus ,että en tullut nyt valituksi. Tietysti sekin surettaa.
Onneksi on iloisiakin asioita tapahtunut viikon aikana...

Oonalla oli viikko aikaa sunnuntaina Oulussa tankotanssin Sm-karsinnat ja tuli omassa sarjassa ykköseksi eli Hämeenlinnassa on Sm-kisat toukokuussa. Olen niin ylpeä neidistä ko oli ite tehnyt ohjelman ja miksannut siihen musiikin. Pari päivää ennen kisoja vasta näin koko ohjelman ja huomasin, että kehitystä on tapahtunut eli rauhallisuus on tullut liikkeisiin. Eilen Ilmari kävi raveissa ja sieltä hevonen pokkasi ykköspaikan. Äidin ja Oonan  kanssa jännitettiin kotoa käsin raveja. Hieno homma kun hevoset pärjää :)
Olen nyt saanut pienen työn, josta kerron myöhemmin lisää.

Kotona ei sisustuksen suhteen ole tapahtunut ihmeempiä. Tulpaanit on vaihtunut ainoastaan maljakossa muutamaan heinään. Lukiessaan tänään uutta Avotakkaa, niin muutaman idean sieltä meille bongasin...saa nähdä saanko toteutettua?


Oikein ihanaa sunnuntaita ja pidetään lähimmäisistämme huolta <3
4 kommenttia:

 1. Osaanotto tätisi johdosta.
  Kuolema on niin lopullista ja se kyllä aina pysäyttää.
  Koitahan jaksella siellä, haleja <3

  Ja onnea Oonalle, mahtava pimu!!!

  VastaaPoista
 2. Osanottoni ❤️ Nämä asiat yllättää aina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Totta, nämä kyllä aina yllättää...

   Poista