perjantai 3. elokuuta 2018

Ihania kirpputorilöytöjä

Yläkerran parveke on meillä n. 7m2, joka on jäänyt kokonaan sisustamatta. Yksi pyöreä ruokapöytä siellä on ollut ns. tyhjänpanttina ja  siihen on aina levitetty milloin mitäkin kuivumaan tai tuulettumaan. Pöytä sai uuden kodin alkuviikosta, kun myin sen kirpputori sivulla.






Nyt loppu kesästä sain päähänpiston, että voisin parvekkeen sisustaa ja hirveästi en haluaa siihen rahaa laittaa. Kirppisivuilta olen monesti bonganut hyviä löytöjä. Nyt tein useampaan kirppusivuun osto ilmoituksen, että haluan ostaa Parolan riipputuolin ja pienen pöydän kirppishintaan. Parin päivän päästä mulla oli kummatkin kasassa, kylläkin vähän eri värisenä ja kokoisena. Alunperin etsin puunväristä riipputuolia ja pientä pöytää. Nyt sainki vähän isomman pöydän, joka on n.70cm halkaisijaltaan ja harmaan riipputuolin.



Toisen roska on toisen aarre <3




Eilen käsittelin lattialaudat mustalla terassiöljyllä, että ovat samaa sävyä alakerran rappusten kanssa ja samalla illalla testailin kirppislöytöjä parvekkeelle. Hyvinhän ne sinne passasivat ja pöytäkään ei ollut liian iso. Parveke on idän puolella, joten aamu aurinko paistaa parvekkeelle.





Tänään kävin Motonetistä katsomassa, että olisiko siellä suppilautoja enää myynnissä. No, eihän niitä ollut. Olivat jo alukesästä loppuneet. Matti myöhäinen liikkeellä, heh. Ostin kuitenkin valkoista pohjamaalia ja pintamaalia riipputuoliin eli tarkoitus viikonloppuna suihkutella tuoli. Pöytä saa jäädä puun sävyiseksi.


Matto vielä etsinnässä kirppisivun kautta ja olen ale myyntejä myös katsonut sillä silmällä jos sopiva matto löytyis. Vielä ei ole tärpännyt sopivaa.


Riipputuoli 50 euroa

Pöytä 20 euroa

Terasssiöljy ja pensseli 17 euroa

Spraymaalit 15 euroa

Yhteensä  kaikki maksaneet 102 euroa ja kun myin vanhan ruokapöydän 20 eurolla, niin rahaa on mennyt tällä hetkellä 82 euroa.



Laitan myöhemmin postausta tulemaan kun olen parvekkeen saanut valmiiksi sisustettua. 

Onko siellä tehty hyviä kirppislöytöjä ja mistä yleensä ne teet? Onko ns. normi kirppikset vai fb-kirppareiden kautta?



Ihanaa viikonloppua kaikille <3












2 kommenttia:

  1. Varmasti tulee kivan näköinen parveke.
    Mulla on kans tollanen pöytä, sekä neljä tuolia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti. Mattoa en vaan ole vielä löytänyt. Pitää viikolla käydä kurkkaan tarjonnat. Tuolista tulee kyllä ihana, kun saan valmiiksi ja pehmusteet ja uuden kiinnitysnarun. Nämä nyt tehnyt paluunsa ja hyvä niin ettet ole ehtinyt Tuija laittaa pois näitä. Onko sulla puun värisenä?

      Poista