keskiviikko 1. elokuuta 2018

Summer 2018

Kesä ei suinkaan vielä ole ohi, vaikka elokuulle tänään siirryttiinki. Nimittäin kello 9.30 mittari näytti +29 astetta. Itselle kesä on ohi silloin kun lapset  lähtee koulutielle ja harrastukset alkavat.  Sekin päivä jo koittaa ensi viikon keskiviikkona, tosiaan kyllä aivan liian varhain.

Mahtavat ilmat sai kesäsuunnitelmat ihan uusiksi. Tarkoitus oli alkukesästä tehdä sisällä vähän remppaa ja ulkona touhuta myös jotain pientä pihan suhteen. Tein alkukesästä A4 paperiin kolmi sivuisen listanki, mitä kaikkea pitäis kesän aikana saada tehtyä....ehkä kolme juttua listasta hävisi, muuten on otettu ihan rennosti aina mitä työt on antanut myötä ja otettu kaikki mahdollinen tästä lämpimästä kesästä.

Kesällä on tullut pikkasen sisustettua ja hankittua myös uuttakin. Uuden nojatuolin sain vihdoin ja viimein olohuoneeseen myymälän varastosta ja vanha K-tuoli lähti samalla yläkerran aulaan. Yläkerran aula sai uutta ilmettä, kun sain entisestä työpaikastani  Ikean korkkipenkin. Tuo kivaa lämpöä tilaan ja sopii kivasti myös Hay tarjoilupöydän kanssa, sopivasti mahtuivat sisäkkäinki eli penkki käy myös loistavasti pöytänäkin.
Paviljonkiin hankittu risulamppu oli vähän aikaa makkarissa, joka siirtyi heti ensimmäisten lämpimien kelien myötä oikealle paikalle. Sisälle on tuotu myös lisää rottinkia huonekaluilla  ja puun sävyllä. Erilaisia oksia on kerätty omasta kukkapenkistä tai siskon luota merenrannalta. 
Autokatoksen beige sävy sai uuden valkoisen maalipinnan ja on nyt samaa väriä talon kanssa. Anoppilassa käytiin koko poppoo maalaamassa heille talo ja  kivijalka ,sekä tehty kaverina heinätyöt. Insta storya on enemmän tullut päivitettyä kännykällä, melkeinpä päivittäin. Blogi on jäänyt nyt taka-alalle tarkoituksella eli pieni tauko tekee välillä hyvää.


Alkesästä tehtiin kahden viikon reissu ulkomaille ja kierreltiin viidessä eri maassa. Muuten ollaan oltu ihan koti suomessa, lukuunottamatta käyntiä  siskon luona mökillä ruotsin puolella. Joessa on tullut uitua useamman otteeseen. Paljon on tullut oltua ulkona vapaa ajalla ja myös  töittenki puolesta eli kivasti kesän aikana kroppa on saanut väriäkin. Sisällä ei oikeastaan olla käyty kuin piipahtamassa ja kotia siivottu ns. toisella kädellä.


Kesällä on tullut paljon syötyä herkkuja ja varmasti muutama elämänmakuinen kesäkilokin on tullut keskivartalolle, mutta en ota  stressiä. Grilliä on käytetty moneen otteeseen ja vieraitakin on käynyt sopivasti. Kahden viikon liikunta tauko lomareissun aikana venähtikin melkein kahden kuukauden mittaiseksi ns. huomaamatta. Ei ole vain tehnyt mieli lähteä hikoilemaan salille kun ulkona olleet huiput kelit. Syksyllä taas liikutaan uuden virran kanssa.

Ilmat kun viilenee, niin työhuoneen seinä odottaa maalaamista. Maalipurkkikin jo odottaa valmiina sävytettynä. Yläkerran parvekkeelle löysin pari kivaa juttua kirppissivun kautta, joten parveke odottaa myös päivitystä. Ajatus sisustaa kirppis ja ale löydöillä. Onpa ensi kesänä valmiina. Monet  sisustus asiat ovat kyllä mielessä, mutta syksyä odotellen.Onko siellä sisustaminen jäänyt kesällä vähemmälle?
2 kommenttia:

  1. On jäänyt sisustusjutut kyllä vähälle, muutama uusi huonekalu on tullut hankittua ja nekin odottaa vielä paikalleen asettelua. Tuossa olohuoneen nurkassa sievästi kököttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla yläkerran aulassa vielä kirppiskamppeet mitkä menee parvekkeelle :) Tänään sain parvekkeen käsiteltyä öljyllä. Pitää nyt yrittää viikonloppuna saada valmiiksi. Tuoli saattaa kyllä mennä syksyyn, jos en ite ala maalaamaan.

      Poista