tiistai 21. elokuuta 2018

Syksy tulee

Elokuu häämöttää pikku hiljaa loppuaan ja ilmat ovat olleet välillä kyllä vielä ihanan lämpimän kesäisiä. Silti pimenevät illat on saanut jo ajatukset  syksyyn ja sisustukseen. Kynttilöitä on jonkun verran tullut myös iltaisin polteltua, lähinnä tuikkuja. Syksy onkin sisustuksen suhteen lempi vuoden aikani värien osalta, koska tykkään hirmuisesti syksyn murretuista väreistä. Kotoa löytyykin jo omasta takaa syksyn värejä.





Ostin heinäkuun alku puolella Marimekon  Unikko kangasta palasen  ja vein ystävälleni sen ,samalla kun vein Oonan esiintymisasut ompelutettavaksi. Kankaan löysin -50% alennus pakoista  ja tässä oli kivat syksyiset värit, josta tehtiin 40x60 mallinen sohvatyyny. Kuosi väriltään  muistuttaa paljon uutta Marimekon syksyn Unikko kuosia. Tässä on puhdas valkoinen pohja, kun uudessa on vaaleansininen. Itse en ole oikein lämmennyt siniselle. Ruskeasta olen tykännyt aina ja kiva kun se tekee taas paluuta.




Siskon luota merenrannalta tuodut heinät ovat vieläkin "hengissä" ja ovat muuttaneet myös värinsä syksyisempään. Kesällä sisustaminen on jäänyt vähiin ja paljon ei ole asetelmatkaan vaihtuneet. 




Olohuoneeseen haluaisin seinälle  tosi ison peilin ja se vielä on hakusessa. Peili toisi lisätilan tuntua ja avaruutta. Uskon, että joudun sen teettään, mistään ei niin isoa peiliä  taida löytyä valmiina? Uskoisin myös, että on edullisin vaihtoehto. Uusia lattioita olen himonnut keskikerrokseen  ja olen jo pikku hiljaa aina niitä käynyt kaupassa hipelöimässä. Malleja pitäis alkaa tuomaan kotia ja katsoa värejä luonnonvalossa sekä ilta valaistuksessa. Uusi lattia toisi niin paljon uutta ilmettä keskikerrokseen.

Pihatie meillä on edelleen kesken ja iso kivikasa odottaa laittoa eli pihalla touhutaan ekana siihen saakka, kun kaikki on saatu tehtyä mitä nyt on aiottu syksyn aikana saada pihalla valmiiksi. Niinhän sitä sanotaan, vanhassa talossa hommat ei tekemällä lopu :)





4 kommenttia:

  1. Ihana marimekon tyyny ja muutenki niin houkuttelevan näkönen sohva.
    Syksy on mukavaa aikaa ja vähitellen kyllä alkaa kyllästyttäänki tuo kesäkukkien kastelu yms. Mukavaa on istua sohvannurkkaan ja poltella kynttilöitä ja olla kaikessa rauhassa sisätiloissa. Pikku sisuteluja on tehty tääläki.

    Mukavaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3

      Sohva vois olla vähän syvempi, niin mahtuis istumaan kunnolla sohvaan tyynykasan kanssa :) Mie en ole enää edes kastellut kukkia, nyt parina iltana satanut reilusti. Autokatoksesta olenki jo kukat heittänyt roskiin, muut on vielä ok. Täällä kans pikku hiljaa laitellaan syksyä, mutta ensi pakko saada tuo piha myllerrys valmiiksi. Haluttais kyllä vielä tuo yx penkki myllertää, katotaan jaksanko alkaa siihen hommaan. ens kesänä pakko laittaa uusiksi pari penkkiä, vähän muutella niitä. On tuossa pihassakin hommaa .(. Onneksi pääsee torstaina Helsinkiin rentoutumaan :) Mukavaa viikkoa myös sinne <3

      Poista
  2. Kivat värit olkkarissa! Tuo marimekon tyyny on ihana. Hyvää yötä ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana <3 Mulla oli pitkään, etten enää tykännyt kauheasti Unikko kuosista, mutta tämä iso unikko eritoten ihastutti ja syksyn sävy. Joskus ollut paljonki Unikko kuoseja, ehkä sekin tehnyt sen kyllästymisen .).
      Hyvää yötä myös sinne ja kivaa viikkoa <3

      Poista