maanantai 21. tammikuuta 2019

Kiinteistömaailman muutos

Kamera on kaivettu esille ja käyty ottamassa projekti kansioon lisää kuvia.






Kiinteistömaailman sisustuksen tein osana koulutustani ja tämä oli ns.pienempi projekti, lähinnä toimin konsultointi apuna. Kiinteistömaailma muutti isompiin tiloihin ja olin heille sen verran apuna, että katsoin mitä tuodaan vanhasta tilasta tähän isompaan tilaan. Muutos tehtiin vanhoilla kalusteilla ja lampuilla sekä kaivamalla varastoja, jos löytyis jotain kivaa.


Ennen





Tila oli ihan tyhjä. Seinät ja katot kaipasivat freesausta. Hauska mustavalkoinen ruutu lattia sai jäädä.



Jälkeen



Oikean puoleinen seinän pätkä sai Kiinteistömaailman vihreän sävyn. Sävy oli asiakkaalla tiedossa, joten sävy löytyikin nopsaa. Vanhat seinäpaneelit kaivettiin varastosta  ja ne yhdistettiin sekä laitettiin vähemmän mitä joskus on ollut esillä. Seinäpaneelit tuo kivaa lämpöä ja ilmettä sekä sopivat myös loistavasti pöytien kanssa.
Kaunis Le Klintin valkoinen valaisin valaisee neuvottelupöydän ja samalla raikastaa tilaa. Kaksi vanhaa työpöytää yhdistettiin ja näin saatiin iso neuvottelupöytä. Tuolit ovat myös entisestä toimistosta. Vihreä Puppy koira vahtii ikkunoista tulijoita.


Ennen









Hyllyt ja katossa olevat kiskot saivat lähteä muuton myötä pois.



Jälkeen




Työpisteitä on yhteensä  kolme ja pöydän päällä on sama Le Klintin valaisin kuin neuvottelupöydän päällä, näin saatiin ytenäisyyttä tilaan samoilla elementeillä. Marimekon Lokkikangas on ainoa uusi  joka ostettiin ja se ommeltiin verhoksi oviaukkoon, näin iso kopiokone sekä keittiö saatiin kätevästi piiloon.


Pienillä yksityiskohdilla tuotiin ilmettä. Tila haluttiin mahdollisimman yksinkertainen ja selkeä sekä ei liikaa tavaraa.


Yleensä kun teen asiakkaalle sisustussuunnitelmia tai toimin konsultointi apuna, niin yritän käyttää mahdollisimman paljon vanhoja huonekaluja,lamppuja yms. ettei kaikkia tarvitse hankkia uutena. Tietysti on poikkeuksia, jos asiakas haluaakin laittaa kaikki ihan uusiksi.




Kiva kun kävit täällä <3














4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Tuija <3

      Vanhoja juttuja hyödyntäen saatiin kiva kokonaisuus.

      Poista
  2. Kivat muutokset! Hyvää yötä ja kauniita unia ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana <3 Pienillä jutuilla saatiin kivan näköinen :)

      Samoin sinne hyvää yötä, täällä kello jo soi 04.00 :(, neiti lähtee Italiaan tenkoleirille ja pitää aamu koneeseen lähteä viemään.

      Poista