tiistai 29. tammikuuta 2019

Takan iso muutos pienellä vaivalla.

Ite tykkään erityisesti näistä postauksista, kun ns. pienellä vaivalla saadaan iso muutos, oli se remonttikohde tai jokin pienempi tuunaus.


Tähän projektiin hyppäsin mukaan, kun tuttavani pyysi apua jo aloitettuun remonttiin. Lattiamateriaalit oli valittu ja niitä  jo asennettiin, mutta takalle oli jokin freesaus tehtävä. Ei haluttu alkaa  tummia laattoja purkamaa,vaan haluttiin jotain raikastusta takalle. Tummaa isoa 30x30cm laattaa oli takan takaseinä, tasot sekä osaksi takan etu-osa sekä  lattia takan ympärillä. Osa hyllyistä oli lasia.



Ennen








Laatat lattiasta purettiin kokonaan pois.




Tummat laatat pestiin ja maalattiin tartuntamaalilla.















Sekä maalattiin pari kertaa valkoisella kaakelimaalilla. Tässä jo näki ison muutoksen ja kaunis  vinyylikorkkilattia tuli myös takan ympärille.







Jälkeen






Takan eteen laitettiin faseettireunainen lasi, kaunis lattia saa nyt näkyä. Takkapuut on nätisti omassa kolosaan ja tuovat ihanan lämpöisen tunnelman vaalealle takalle. Tuttavani antoi minulle laatikon ja sanoi, että laita tästä ne esineet vain mitä itse laittaisit esille. Miehän tein työtä käskettyä :)





Pentikin porot ovat asiakkaalle tärkeitä, joten porot pääsivät kunnia paikalle korkealle lasihyllylle.





Hyllyille laitoin ns. isoja elementtejä, että selkeys ja rauhallisuus säilyy.




Valokuvat vaihdettiin mustavalkoisiin ja jokaiseen laitettiin saman tyyliset kehykset. Kaikkia tavaroita ei laitettu esille mitä laatikossa oli.














Tuttavani oli tosi tyytyväinen lopputulokseen ja tavaroiden asetteluun. Sainki seuraavaksi suunnitella heille eteisen sisustuksen. Olen ite myös tosi tyytyväinen lopputulokseen ja mikä parasta kuin tyytyväinen asiakas :)


Jos tarvitset pientäkin apua sisustukseen tai konsultointi käyntiä, niin otahan  rohkeasti yhteyttä s-postiini. Toimin tällä hetkellä Ukko.fi kautta kevytyrittäjänä päätyöni lisäksi, joten parhaiten minut saa kiinni sähköpostilla. 



paivi.salmi10@gmail.com




Mitäs tykkäsit muutoksesta?










4 kommenttia:

  1. Raikas uuni ja hyllystö nyt.Pienellä vaivalla saa stailattua todella kauniita juttuja kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku, tuli kyllä onnistunut lopputulos :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Jaana <3 Nämä on aina kivoja projekteja :)

      Poista