maanantai 24. kesäkuuta 2019

" Raakat lukemat"

Kahden viikon kesälomalta on palattu ja koko loma menikin ulkomailla. Insta storyn puolella päivitinkin paljon lomareissua ja lupasinki palailla loma postaukseen myöhemmin täällä blogin puolella. Teen sen, kun olen katsonut kaikki kuvat läpi ja on aikaa keskittyä rauhassa lomapostauksen kirjoittamiseen.

Ulkomailta kun tulimme, ehdimme pari päivää olla kotona ja suuntasimme pariksi yöksi juhannuksen viettoon siskon perheen mökille ruotsin puolelle.





Mökille kun päästiin, serkkuni Tarja oli tehnyt ihanan kukkaseppeleen, joka laitettiin mulle päähän koristamaan ja samalla skoolattiin juhannukselle sekä minun pyöreille vuosille. Marja sisko oli tehnyt kaikkea ihanaa pientä suolaista sormisyötävää alkupaloiksi , jotka syötiin ennen varsinaista pääruokaa.



Käytiin testaamassa merellä aurinkoisessa säässä myös uutta venettä, välillä kyllä tuuli sen verran että aattelin kohta nuttura lentää päästä :)


Juhlat pidettiin ihan pienessä porukassa, syöden hyvin, nauttien viiniä ja muutama lasi kuoharia sekä saunomista unohtamatta.Sain myös kunnon puolentoista tunnin kokovartalohieronnan koko kropalle sekä  lahjakortin Louis Vuitton liikkeeseen , siis täydelliset juhlat läheisten ja rakkaitten kanssa <3 Kiitos kaikille, olette tärkeitä!!!

Heinäkuussa on vielä tarkoitus juhlia kaveriporukalla.




Ilmarin sanontaa lainaten "raakat lukemat"!



Onneksi ovat vain numeroita...Nythän se vasta elämä tästä alkaakin, eikös niin .)


No, pari päivää töitä  ja sitten onkin muutamat vapaa päivät luvassa... jotka menevätkin rippijuhlien laitossa. Ikkunanpesua, koti kesä kuntoon sisältä ja ulkoa, sekä piha ja kukkapenkit siistiä rikkaruohoista .Kesäkukatkin vielä pitäis hakea ja istuttaa sekä " muutama" kakku leipassa. Onneksi vanhin tyttö on luvannut leipomisissa auttaa eli kiireinen loppu viikko luvassa. 


Ihanaa alkuviikkoa kaikille ja toivotaan, että kelit nyt vähän lämpenis tästä kun kohta jo siirrytään heinäkuulle !!!





<3










2 kommenttia:

  1. Sydämelliset onnentoivotukset Päivi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Sari <3 ja ihanaa viikkoa sinne ja toivottavasti käsi jo parempi :)

      Poista