keskiviikko 14. elokuuta 2019

Meidän perheessä on nyt kaksi yrittäjää.

Monesti kun aletaan perustamaan yritystä, niin perheessä tai suvussa on yrittäjiä eli ollaan kasvettu ns. yrittäjyyteen.  Meidän kohdalla ei ole näin eli kaikki on tavallaan uutta ja mielenkiintoisaa sekä myös haastavaa.

Olen toiminut vuoden 2019 alusta alkaen kevyt yrittäjänä, Ukko.fi kautta, joka hoitaa byrokratian, kirjanpidon yms. Toimeenkuvaani kuuluu sisustussuunnittelu, sisustuskonsultointi ja asuntojen stailaus myyntikuntoon. Kevyt yrittäjyys on sivutyöni päätyöni lisäksi.






Vanhin tyttöni Elisa perusti oman yrityksen n.pari viikkoa sitten eli Liikkuva Salonki Elisa. Toimeenkuvaan kuuluu kotikäynnit  eli häneltä voi varata ajan hiusten leikkaukseen, värjäykseen, kampaukseen, meikkaukseen... Lisäksi Elisa toimii Kemin Hiusten Ykkösessä eli sinne voi myös hänelle varata aikoja.
Käy tutustumassa Elisan instagram sivuun, sieltä löytyy hinnasto sekä hänen kampaamo töitään sekä esittely toiminnastaan. Onnea vielä nuorelle yrittäjälle <3




Yhteydenotot ja ajanvaraukset voit tehdä seuraavasta:


Liikkuva Salonki Elisa eli instagram tilin kautta @hairbyeliisakristiina 

Muuttuva kotini Päivi S,  S-postin kautta paivi.salmi10@gmail.com







Ollaanpas siis kuulolla ja otahan rohkeasti yhteyttä :)




6 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon uudelle yrittäjälle mahtavaa!
    Ja sulle kans <3 aika mielenkiintosta tuo kevyt yrittäjyys vois tutkia sitä vähä tarkeminki netistä, kai tietoa sieltä löytyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ❤
      Joo löytyy tietoa kevyt yrittäjyydestä sekä ukko.fi toiminnasta. Pitää joskus ottaa aikaa ja tulla käymään, saa porissa 🙂. Olen ite kyllä tyytyväinen ukko.fi toimintaan 👍

      Poista
    2. Tulehan käyhmään, ko liikut täälä päin <3

      Poista
    3. Joo ilman muuta :) Saatan joku päivä pyörähtää ja käydä katsomassa ootko kotosalla :)

      Poista
  2. Tuo kevytyrittäjyys kiinnostaa itseänikin. Ja onneksi olkoon yrittäjille, molemmille! Matka on varmasti palkitseva. Tuo sisustussuunnittelu ja konsultointi on varmasti mielenkiintoista, ja myös hyvä ala harjoittaa kevytyrittäjyyttä.
    https://www.uuras.fi/

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa mukavalta. Tytär on miettinyt, että etsisi luotettavan laskutuspalvelun kevytyrittäjyyteen. Hänellä on idea, jota tahtoisi alkaa toteuttamaan. https://finjob.fi/tutustu-kevytyrittajyyteen/mika-on-kevytyrittajan-laskutuspalvelu

    VastaaPoista