tiistai 6. elokuuta 2019

Enää pari päivää

Miehän pidin kesälomani heti kesäkuun alussa, jolloin oltiin Ilmarin kanssa reissussa pari viikkoa. Osan lomapäivistäni olin pitänyt jo aikaisemmin, kun käytiin nuorimman tytön Oonan kanssa tankotanssin Mm-kisossa Floridassa. Pari lomapäivää vielä jäi pitämättä, jätän ne seuraavaan reissuun eli on tulossa syksyn aikana serkkutapaaminen. Jonka teemme aina joka toinen vuosi jonnekkin ulkomaille eli ns. pidennetty viikonloppu loma. Tätä odotan taas kovasti, koska näen yhtä serkkuani joka ei ole ollut aikaisemmin mukana ja viimeksi ollaan nähty varmaan yli 35 vuotta sitten... jännää :)

Enää pari päivää...

Mulle kesä loppuu kun koulut alkaa ja täällä koulut alkaa torstaina 8.8.2019 eli pari päivää vielä. Ilmat ovat välillä olleet hyvinkin syksyiset ja koleat eli syksy tulee. Aina vaan tuo kesä loppuu liian äkkiä, vaikka syksyssäkin on oma tunnelmansa. Pimenevät illat ja saa alkaa taas poltteleen kynttilöitä sekä sisustamaan kotia lämpimillä syksyn murretuilla sävyillä.


Kesä 2019

Kesä on ollut kaiken puolin mukava. Alkukesän onnistunut kahden viikon lomareissu ulkomaille teki hyvää. Siskon mökillä on tullut kahteen otteeseen käytyä ja siellä on aina niin kiva käydä. Nauttia kauniista maisemista, saunomisesta, merellä uimisesta ja siskon hyvistä ruoista. Kesällä oli Oonan rippijuhlat ja omat viisikymppiset järjestin pienelle kaveri porukalle. Juhlat oli sopivan pienet ja rennot. Ystävät ja sukulaisetkin yllättivät minut kesällä onnitteluilla ja hyvällä ruoalla. Tänä kesänä on tullut tosi vähän liikuttua eli nyt syksyllä siihen keskitytään enemmän.

Kesä kuvin 
( kuvat nappasin instagram tililtäni, koska ne hyvin kuvastaa kesääni ).


Kiitos kesä !!!


Nyt on vähän ladattu akkuja tulevaan syksyyn sekä kerätty 
D-vitamiini annoksia. Olen yrittänyt olla ulkona aina, jos aurinko on paistanut ja työt antanut myötä.

Vielä en kuitenkaan kesävaatteita pakkaa talvitiloille, uskon että muutama lämmin päivä tulee vielä...aina on hyvä toivossa elää .)
Ihanan energistä viikkoa sinne <3 4 kommenttia:

 1. Kiva postaus kesästäsi.Florida on ollut oma suosikkipaikkani, missä mielellään lomailisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä oli kyllä kaiken puolin onnistunut, vaikka kylmää oli enemmän kuin lämmintä. Yritin kyllä kaikki vapaat aina tehdä jotain kivaa :)
   Florida oli kiva paikka, mutta kallis.
   Matkustaminen on niin kivaa, kun vain antais lompakko enemmän myötä...olisin varmaan aina jossain päin maailmaa käymässä, heh :)

   Poista
 2. Tämä kesä meni aivan liian nopeasti, ittekki ollu saikulla ja siltikin aika on juossu! Syksyki on mukavaa aikaa ja tuota tunnelmointia ooottelen kans. Kivoja kuvia ja ihania reissuja oletta tehneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, sitä varmaan odotti niitä lämpimiä kelejä että kesä tulis. Onneksi tehtiin alku kesästä tuo reissu, muuten olis kyllä ollut aika tylsä kesä. Sulla kivaa aikaa siellä kun tulet kohta mummoksi <3

   Poista