tiistai 9. kesäkuuta 2020

Uusi keittiö 3/3

Kesäkuu on menty uuden remontoidun keittiön postauksilla ja jatketaanpas siitä vielä.

Edellisiin  keittiöremontti postauksiin pääset täältä, jos hyppasit nyt lukemaan blogiani eli ----->

 Uusi keittiö 1/3 ja Uusi keittiö 2/3


Ollaan nyt kurkattu kuvien kera kahteen seinään missä meillä on keittiönkaapit ja koneet. Muut seinät ovatkin  ikkunaa ja ns. tyhjää seinä tilaa, paitsi yhdellä seinällä on ruokailutilassa kaapisto. Saarreke meillä on sijoitettu melkein keskelle keittiötä.




Keittiön ovesta näkymä.

Oikealla olevan laatikoston ja saareekken väliin jää sopivasti 1 metrin kulkureitti, josta pääsee hyvin liikkumaan.
Halusin, että joka puoleta pääsee vapaasti liikkumaan ja on tilaa.












Saarreke on 2 metriä pitkä ja syvydeltään 90cm. Päihin laitettiin samanlaiset peitelevyt kuin vastakkaisella tiskipöydällä. Näin saarrekkeesta tuli kalustemaisempi ja viimeistellyn näköinen. Saarekkeessa ja kuvassa oleva ikkuna alla laatikoston taso on valkoista laminaatti ja vahvuudeltaan vain 2cm. Tiskipöydällä on valkoinen kivitaso ja on saman vahvuista kuin laminaattitasot. Minusta kapeampi taso antaa modernimman ja kevyemmän ilmeen.






Metrin levyiset laatikot vetää hyvin tavaraa. Ylälaatikoissa on sisällä vielä kapeampi laatikosto, johon olen laittanut kaikki ruokailuvälineet ja isommassa laatikossa on lasit ja kupit.



Alhaalla laatikossa on lautaset. Viereen toiseen laatikostoon , olen laittanut myös astioita sekä yksi on kokonaan kuivamuonatavaroille. Lähinnä ruokatavaroille. Leipomistarvikkeet olen sijoittanut ikkunan alle oleviin laatikoihin, koska niitä tulee harvemmin käytettyä.





Saarekkeen toiselle puolelle mahtuu hyvin myös istumaan, sinne on jätetty 30cm tila ja takana on hyvästi vielä tilaa liikkua. Saarrekkeen päähän,tasoon on upotettu pistorasia ja näin saa vaikka läppäriä ladata samalla jos tekee saarreekkeessa "töitä" tai kokkailee. Saarrekkeen mahtuu hyvin istumaan kolme. Nyt meillä on  kaksi vanhaa Artekin baarijakkaraa, yksi olis vielä hakusessa eli saa vinkata jos jollakin sellainen myynnissä :). Vanha nimenomaan ja pienet kolhut ja naarmut ei haittaa eli ajan patina saa näkyä.  Saarrekkeesta näkee myös osaksi olohuoneen puolelle, keittiö isoni ja avartui hurjasti remontin myötä.


Näköjään mulla nämä blogi päivitykset menee iltamyöhään, joten taidan nyt suunnistaa unten maille. Laitan myöhemmin ennen ja jälkeen kuvia. Niitä tykkään ainakin itse katsoa kun on tehty remonttia .).  Huomenna vielä työpäivä ja sitten onkin kolmen päivän vapaat. Torstaina näen pitkästä aikaa äitiä, onki ollut kova ikävä. Ihanaa kun nyt ovat järjestäneet hoitopaikkaan vierailuajan, joka pitää ennakkoon varata näin korona aikana.
Suojavarusteet tietysti pitää olla ja vierailut on järjestetty ulos. Toivottavasti torstaina on aurinkoinen päivä <3



Kauniita unia sinne <3

















1 kommentti:

  1. Teillä on kaunis keittiö. Minä haaveilen kovasti keittiöremontista. Olisi mukava saada hieman uutta ilmettä. Talolle ei ole mitään muutoksia tehty sen jälkeen, kun se aikoinaan rakennettiin. https://www.laatta-asennus.fi/palvelut/remontit

    VastaaPoista