keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Aj,aj,aj,aj...,

Aijjajaa...lantiosi keinahtaa, vai miten se laulu menikään? Nyt ei kyllä lantiot keinahtele, vaan ihan muuta :) ...Säästetään perjantain pikkujouluja varten sitten nuo keinahtelut.

Eilen oliki vauhdikas päivä. Kävin aamusta kaverille tapetoimassa yhden seinän pätkän keittiöstä ja toivottavasti ovat pysyneet seinässä, ei ainakaan nyt aamulla ole puhelin soinut. Sitten päivällä vielä pyyhkäsin ystäväni kanssa Rovaniemelle ja pikakäynti siellä. Hain Vepsäläiseltä tilaamani lamput, jotka ovat olleet siellä varastossa jo useamman kuukauden. Tänään sitten aamusta olen niitä asetellut paikoilleen ja otin muutaman kuvan samalla. Lamput ovat olleet pitkä aikainen haave ja tilasin ne, kun Vepsäläisellä oli hyvä tarjous. Keväästä asti olen myynyt eri kirppari sivuilla vaatteita, lamppuja, koriste esineitä yms. ja niistä saadut rahat laitoin osaksi näihin lamppuihin. Nyt on ns. turhanpäivänen krääsä ym. karsittu  ja saatu pitkäaikainen haave toteutettua. 


Louis Poulsen Aj päytävalaisin, jonka on suunnitellut yx lemppari suunnittelijoista eli Design Arne JacobsenValkoine pöytävalaisin tulee kivasti esille harmaasta seinästä.Ostin samalla lamppuun tarkoitetun halogeeni hehkun. Valo tässä on puhtaan valkoinen, kanta ja ns.kupu osaa ei tarvitse koskaan vaihtaa, vaan ns.halogeenin osan vaan.

Myyjä kertoi, että heille liikkeeseen edustaja vaihtoi kaikkiin Louis Poulsenin valaisimiin nämä halogeenit ja huomattava ero ns. normaaleihin hehkuihin ja valonmäärä on huomattava ja parempi kuin aikaisemmin.
Pöytävalaisimen laitoin sohvan taakse ja näin toimii hyvänä lukuvalona.
Aikaisemmin nurkassa on ollut Helmat jalkalamppu, joka oli enemmän tunnelman luoja kuin lukulamppu. Nyt kun ikääkin tulee, niin on tärketä että valaistus on riittävä varsinkin lukiessa.

Helmat valaisimen laitoin ruokailutilan nurkkaan. Lähempää joulua saattaa lamppu taas muuttaa paikkaa, jos pienen joulukuusen tuon tilalle. Täällä melkein päivälläkin pitää piettää valoja, kaikki lumet jo sulaneet pois mitä viikonloppuna satoi :(, joten kuvien ottamisessa alkaa olemaan omat haasteensa.
Aj-jalkalampun laitoin  K-tuolin ja divaanin väliin, niin  toimii tarvittaessa jommalle kummalle istujalle lukuvalona. Tykkään, että samassa tilassa on saman sarjan lamppuja, eikä monta erinlaista. Mietin Aj-valaismissa väriä ,musta vai valkoinen? Päädyin valkoiseen oikeastaan sen takia, kun muuallakin kaikki valaisimet ovat valkoisia ja mustaan saatan taas kyllästyä. Valkoinen varma valinta.
Taidanki tästä suunnistaan tuonne varastoon ja kaiveleen vähän joulujuttuja esille, jos muutaman jouluvalon sais viritettyä ennen iltaa. Jokos siellä on joulua laiteltu?

Kivaa keskiviikkoa sinne!

Halein 4 kommenttia:

 1. Oiiiiii, mun haavailemat valaisimet kanssa, mutta budjetti ei taivu tällä hetkellä :D

  Hyvin sopivat teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Joo, muutama tuote piti myydä ja laittaa itekki muutama euro, että sai lamput maksettua. Sai varastot samalla tyhjennettyä ja on itellä hyvä mieli kun on vähemmän tavaraa. Vielä on tavaraa myytävänä ja uusia juttuja suunnitelmissa ko rahat kasassa :) ja tietysti odotan taas hyvää tarjousta. Kivaa keskiviikkoa sinne <3

   Poista
 2. Ihanat ja samalla hauskan ja tyylikkään näköset lamput!!!
  Mukavaa keskiviikkoa, täällä sataa vettä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä kovasti näistä ja sopivat moneen tilaan. Hyvä on valo näissä, nyt kun illalla lamput päällä. Täällä kans tulee vettä, koko päivän ja illan tullut :( Kevät takilla ja converseilla saa ulkona tallustella.

   Poista