maanantai 23. marraskuuta 2015

Joulufiilistä hakemassa ja maanantain Diy :)

Ihanaa viikonlopun aikana tuli jo tännekkin vähän lunta ja pikku pakkanenki on purrut. Eiköhän se talvi pikku hiljaa tule. Sunnuntaina kävin  joulumarkkinoilla ja hakemassa sieltä sitä joulufiilistä. Monen moista käden taitajaa oli  liikkeellä ja olisi saanut äkkiä kyllä lompakon tyhjennettyä. Maltoin kuitenkin mieleni. Löysin kivat jouluiset ottimet, jotka voi sitten lähempänä joulua ottaa käyttöön.

Olin ostavani yhden pienen lusikanki, mutta höh...olin ottanutkin 2 haarukkaa. Näitä sai 3kappaletta 10 eurolla.




Muutama kuva joulumarkkinoilta ja lopuksi päivän Diy juttu :)

Kivoja betonisia juttuja oli myytävänä. Kesällä ostinkin heiltä kaksi betonista penkkiä ulos, jotka ovat nyt kuistissa penkkeinä ja taitavatkin sinne jäädä. Olivat sen verran raskaat ja sopivat kivasti myös kuistiin.


Lampaan villasta oli tehty ihania vaatteita vauvasta vaariin. Heti kun pikku pakkanen, niin heti piti päässä hypisteleen näitä.



Taidebasaarilla oli monen nuoren taitavan taitelijoiden maalaamia tauluja ja käsitöitä.
Tässä Tero Kivelä, Spray Paint Artist, joka on kaikki taulut maalannut spraymaalilla. Ite ihastuin eritoten tähän musta valko työhön. Taitava on kyllä käsistään.



Maanantain askartelu tuokio


Mulla on ollut pitkään varastossa tämä yksi ainoa punainen pöytätapletti, jota ei ole tullut kauheasti käytettyä. Tänään tapletti sai kyytiä.



Leikkasin tapletista 7 kpl kupinalustoja ja keskelle tein pienet reijät vyön reijittäjällä.




Sitten kiepsautin nahkanarun reijästä läpi ja toiseen päähän puuhelmen koristeeksi ja toiseen päähään ns. kevyen solmun, näin kupinalustat ovat yhdessä kiinni ja eivät mene hukkaan.
Jouluksi alustat saavat paikan työhuoneen pöydältä, näin ei ole kahvi/glögi kupista rinkuloita pöydillä. Alustan pohjalle vois vielä liimata korkista tai vanerista alustan, niin saa vielä tukevamman ja porata koneella sitten reijät.


Nämä ottimet oli sen verran kivat, joten pitää näitä lusikoita vielä saada jouluksi ostettua. On sen verran söpöt :)


Tänään kävin pika reissun Oulussa ja kävin lapsuuden kaverin kanssa samalla kahveella, olipa kiva nähdä pitkästä aikaa. Oulusta kun ajelin kotia päin, niin piipahdin Iin Kärkkäisellä ja löysin kivan ulkolyhdyn sieltä.



Anoppi on tehnyt kivan kranssin ulos. Sopivan yksinkertainen ja kaunis.




Pientä joulufiilistä on täälläkin ilmassa ja uskon, että loppu viikosta alan kaiveleen jo vähän jouluvalojakin. Perjantaina luvassa ekat pikkujoulut, joten pitää virittäytyä tunnelmaan.
Niin....ja alkaa jo miettiin, että mitä laittaa päälle??? Ikuisuus ongelma.

Kivaa alkuviikkoa sinne ja ollaanpas taas kuulolla .

Halein



3 kommenttia:

  1. Kivoja ottimia ja kätsä diy!!!
    Kärkkäsellä oli tietysti vaikka ja mitä? Kiva on tuo lyhtyki <3
    Tääläki ollu pikku pakkanen ja heti tuntu niin kauhean kylmältä!
    Mutta mukavaa kun on lunta, toivotaan ettei nyt vain sulaa....
    Kivaa viikkoa sinne ja joulupuuhasteluja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Joo mie kans tykkään ottimista ja sainki nyt tilattua samalta tekijät lusikoita, on tämä some maailma ihmeellinen...näin se vaan menee :). Kärkkäisellä oli nopsa pyörähdys eli lyhty ja nahkanarua tarttui vaan mukaan. Joo, pienet jouluaskartelut jatkuu. Pitäis alkaa joulukalenteria väsämään ennen ko joulukuuki tulee :) . Täällä tulee taas vettä, jote bye bye lumet :(.

      Poista
  2. Ihan loistava uutuuskäyttökohde tuolle tabletille. Noi haarukat on kyllä söpöjä.

    VastaaPoista