maanantai 2. marraskuuta 2015

Maanantain hullu idea/ DIY

Niin se vain marraskuukin tulla tupsahti. Eilen kävin aamusta Ikeassa brunssilla ja sitten kun tulin kotia, huomasin että lemppari huivin oli jäänyt sinne ravintolaan. Eihän se auttanut ko lähteä uudestaan ja harmikseen eihän sitä huivia enää löytynyt...pitää käydä tänä iltana vielä kyselemässä huivin perään. Aamulla kattelin Ikeassa  sillä silmällä jos olis tullut Araurcaria kasvi, mutta en nopella silmäyksellä nähnyt. No, iltapäivällä onnisti, koska kiertelin liikkeen vähän rauhallisemmin läpi ko olin yksin.

Tänään keksin sitten ihan hullun idean.






Työhuoneessa mulla oli näitä tapettijämiä tässä metallisessa purkissa ja sain idean, että teenpäs muovipurkille uuden ulkonäön nopsaa ja helposti.


Araurcaria kasvin ostin...miksi hemmetti niin vaikea nimi, että kieli solmussa pittää lausua??? Lausuppa muutaman kerran perätysten nopeaa :)
Purkkihan on muovia ja kyllä kivan ruskea eli sopisi kivasti tämän hetkiseen sisustukseen , mutta päätin pikku askartelulla muuttaa vähän purkin ulkonäköä.


Leikkasin tapetista suorakaiteen mallisen palasen ja laitoin sen nitojalla kiinni ympyrän muotoon. Jätin yläraunan vähän korkeammalle, ettei näy ruskea purkin reuna. Muutaman kävyn laitoin purkin sisälle koristeeksi.



Puuhelmiä jäi viime kerran askartelusta muutama, joten sisalnaruun laitoin kolme puuhelmeä ja narun kiepsautin vielä tapetin ympärille. Puuhelmiä pitää käydä lisää ostamassa, tarkoitus vielä askarrella niistä muutama juttua...niistä sitten myöhemmin :) On sen verran kivoja.

Jouluksi vois tehä jouluisen ulkonäön purkille, katotaan mitä sitten keksis.

Kivaa maanantai sinne ja vappuunkaan ei enää ole ko vajaa puoli vuotta :)....en kait ole kesäihminen ?



9 kommenttia:

  1. Helpolla saa uuden näköistä :) onko tuo huonekuusi? Ainakin kivan näköinen ♡ tahdon kanssa :D
    Oikein kivaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nopsaa saa tehtyä :) Varmaan joku havupuulajike. Ikeast ostaan vaan, näitä eilen oli ainakin täällä ihan reilusti. Samoin sinne kivaa viikkoa!

      Poista
  2. Helpolla saa uuden näköistä :) onko tuo huonekuusi? Ainakin kivan näköinen ♡ tahdon kanssa :D
    Oikein kivaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. oikein kiva idea ja näkökin oli nätti 😄Tuo aracu ....no Havukainen kuitenki näytti kivalta ja joulukkuaen kilpakumppanina toimii pienisdä kodeissa esim..nätti kyl ympäri vuoden. Onko siinä muuten viimakas tuoksu niikuin kuusessa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna...joo meillä ei tänä vuonna taida mahtua joulukuusta :( ja tämä kyllä käy kuusen asemastakin ja ei ole niin jouluinekaan ko ottaa koristeet pois. Ei tuoksu/haise ollenkaan eli sopii varmaan alleergia kotiinki :) Ihanaa viikkoa sulle <3

      Poista
  4. Araucaria=huonekuusi näin luin ikean sivuilta.Kivannäköinen, pitänee hommata myös itselleen.
    Kiva idea laittaa puukuulia koristeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeaan vaan ostoksille :) ja ei ollut pahan hintainenkaan 99 skr. Puukuulat ovat yx suosikkikoriste tällä hetkellä eli vaalean puun sävy mielyttää tällä hetkellä silmää :) Saa pienellä vaivalla nopeasti uuden näköistä ilmettä.
      Kivaa alkavaa viikkoa sinne!

      Poista
  5. Ihana tuo huonekuusi, tässä kun Ikeassa kävin, etinki nuita, mutten löytäny!
    Ei yhtään hullu idis, vaan tosi hyvä sellainen!:)
    Tulispa kauppoihin jo hyasinttejä, niitä niin oottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari. Eilen kävin tosiaan Ikeassa ja nämä huonekuuset oli vähän piilossa siellä kukka-osastolla. Aikaisemmin ollut siellä lähellä varastoja, missä joulujutut. Hyasinttejä oli myös tullut kaksi isoa kärryä. Nyt uusi käynti tännepäin ja samalla tuut käymään kahveella :)

      Poista