keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pikkujoulut lähestyy/DIY

Marraskuuta mennään taas kovalla vauhilla eteenpäin ja alkaa monella lähestyä pikkujoulujen vietto. Meillä naisillahan on aina se ikuisuus ongelma, että mitä laitan nyt päälle ja viittinkö laittaa viime vuotista mekkoa yms. Mie en ainakaan taho muistaa mitä jollain on ollut viime vuonna pikkujouluissa päällä, hyvä jos muistan mitä ittellä oli päällä :) Esimerkiksi yksinkertainen kotelomekko on aina varma valinta ja siihen ko heittää vähän koruja ympärille, niin se on melkeinpä siinä. Korkkareita ja käsilaukkua unohtamatta.

No, tänään tekasin kaulakorun, mitä vois vaikka pikkujouluissa tai muissa vastaavissa tilaisuuksissa käyttää tai muuten vaan...tietysti riippuu asusta.
Tämä on siis tällainen kokeiluversio eli eilen kävin Tamperen säästötexsistä ostaan lisää puukuulia ja löysin kivaa nahkaista narua myös. Konjakin väristä tekonahkaa mulla olikin jäänyt, joten tuumasta toimeen.


Leikkasin tekonahasta ns. kyyneleen mutoisia palasia ja vuoron perään pujotin nahka naruun puukuulia ja näitä palasia. Tarkoitus käydä ostaan aitoa nähkaa, koska edelleen häirittee tekonahan kiilto. Monet on kysyneet tästä minun puserosta, että olenko hihoihin laittanut ite nahat...en ole, mutta huippu idea kyllä. Saa nopsaa vanhaan puseroon uuden ilmeen!!!Silmää mielytti enemmän tämä versio eli kaulakorun käänsin ns. nurinpäin. Tuli heti jotenkin pehmeämpi ilme eli korua voi käyttää kumminpäin tahansa :) muutenkin tykkään puun ja huovan yhdistelmästä, varsinkin näin talvella.

Taidanpas suunnata kävelylenkille, täällä aivan uskomaton sää. Aurinko paistaa ja mittari näyttää
+ 12 astetta.


Aurinkoa sinunkin päivään sinne!!!
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Irma :) Pitää vielä käydä sitä nahkaa ostamassa, niin sitten alkaa olemaan ok. Varmaan tulee pietettyä enemmän tota harmaata versiota. Kivaa keskivikkoa sinne!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) ja helppo tehä. Ei tartte olla näppärät sormet.

   Poista
 3. Mistä olet saanut hommattua nuo vyön rei'ittimen? on ollut hakusessa, mutta en ole löytänyt vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leeru. Apua, mistähän mie olen tuon ostannut...on varmaan 20 vuotta vanha :(. en siis muista yhtään. Kysyppä oisko suutarilla myynnissä tai hyvin varustettu askartluliike? Toivottavasti löydät jostain,pidetään peukkuja.

   Poista