torstai 5. marraskuuta 2015

Syksyn värit

Tällä hetkellä miellyttää kovasti syksyn pehmeät ja harmoniset sävyt tai oikeastaan olen aina ollut syksy ihminen. Vaatekomerostakin löytyy paljon syksyn värejä, niin kuin sisustuksessa nyt tällä hetkellä.
Moni on alkanut instaan ja blogeihin laittaan joulujuttuja, mutta ite koen jotenkin liian aikaiseksi vielä. Ilmatkin olleet vielä niin lämpimiä, eilen täällä oli +12 astetta ja aurinko paistoi täydeltä terältä eli parempi sää kuin juhannuksena...uskomatonta!


Eilen kävelylenkin lomassa maasta keräilin syksyn lehtiä ja tänään niitä ripottelin sinne tänne koristeeksi. Lehtikuusen oksia  ja käpyjä mulla olikin jo viimevuotisia varastossa.
Tykkään kovasti kun voi luonnosta tuoda sisälle koristeeksi erinlaisia juttuja ja parastahan tässä on, että ei maksa mitään. Pienellä vaivalla saa nopeasti uuden ilmeen.Iittala kynttelikön käänsin nurinpäin ns. maljakoksi ja laitoin koivuangervon oksia. Ovat kivasti muuttaneet väriä ja tuovat pientä kontrastia sisustukseen.Mulla on pikku projekti käynnissä, joten kun saan sen valmiiksi...niin luvassa syksyn erinlaisia kattauksia. Jouluun ei mennä vielä, joten lähempänä joulu sitten  jouluisia kattauksia :).

Ihanan syksyistä torstaita sinne kaikille, mie lähen taluttaan tota IMURIA.

Heipat täältä!!!


2 kommenttia:

 1. Ihana syys koti sielä ja mie tykkään kans tuo luontoa sisäle..:)
  Niin ja imuria talutetaan tääläki huomena:)

  Mukavaa loppuviikkoa Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ja samoin sinne vko loppuja. Pitää vielä kellariin ja yläkertaan tota imuria lähteen ulkoiluttaan ko ei ite näköjään liiku yhtään :(

   Poista