torstai 31. joulukuuta 2015

Uuteen vuoteen 2016.

Vuosi on mennyt taas nopsaa, tuntuu että mihin tämä aika katoaa? Kuukaudet vain vilisee silmissä eteenpäin, vaikka  ollut tässä kotijalassa...jos nyt ei lasketa muutamaa lomareissua :).

 Tänään vietetään uutta vuotta ja meillä otetaan uusi vuosi vastaan tuttavan 50-vuotis juhlissa. Uskon, että hyvät bileet luvassa :) Korkkarit varmaan jossain vaiheessa iltaa lentää pöydän alle, jos vanhat merkit pitää paikkansa. Tykkään nimittäin tanssia :)

Vaateostolakko on vielä tämän illan voimassa, joten vanha mekko haettu kaapista. Olis kyllä haluttanut jo ostaa uusi mekko, mutta olen tiukkana nyt loppuun asti.
 Kaveri ehdotti, että hän ostaa mulle uuden mekon ja maksan hälle ensi vuoden puolella. Ei tullut kauppoja :)

Kiitos kaikille vanhoille ja uusille lukijoille sydäntä lämmittävistä kommeneteista, mitä on vuosien saatossa tullut!!!
Niillä jaksaa taas pitkään :)

 Haluanki toivottaa  kaikille oikein mukavaa tätä uuden vuoden iltaa ja otetaan uusi vuosi vastaan avoimin mielin ja toivotaan, että meille kaikille tule hitusen parempi uusi vuosi 2016 kuin edellinen!!!


Päivi S

2 kommenttia:

 1. Oi, oliko teillä onnistuneet juhlat? Tanssiminen on juhlissa se paras juttu. Nuorenakin sitä lähdettiin baariin ihan vain tanssimisen ilosta.
  Itse en ole ostellut aikoihin uusia juhlavaatteita, miksi ostaa kun juhlavaatteet muutenkin on niin harvoin käytössä.
  Ihanaa uutta vuotta Päivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat oli juhlat :) ja tanssiakki sai ihan sopivasti, olisin kyllä enemmänki tanssinut, oli nimittäin hyvä bändi ja soitti tosi hyvää musiikkia. Sama täällä, ettei juhla vaatteita tule pahemmin ostettua...mennyt vuosia jo samoilla vaateilla. Samoin sinne ihanaa uutta vuotta!!!

   Poista