lauantai 2. tammikuuta 2016

Katsaus vuoteen 2015Luntakin oli viime vuonna enemmän, mitä tänä vuonna. Kuva kotikadulta.

Keräsin tähän postaukseen vuoden 2015 tärkeitä tapahtumia ja merkittäviä muutoksia sisustus rintamalla.

TAMMIKUU

Tammikuussa sain ystävältäni haasteen fb:kautta, että alan  1 vuodeksi vaateostolakkoon. Vuosi on mennyt ja mielestäni selvisin haasteesta hyvin. Levin ruskamaratoonilta ostin itselleni kevyemmän pipon, koska ei ollut kuin lippis mukana. Veljen pojan häihin hankin uudet korkkarit. Joten nämä oli siis minun vuoden hankinnat ja uskon, että tästä lähtien ostan vaatteita harkiten ja mietin tosissaan ostaessa ,että tarttenko välttämättä. Toivon, että tämän vuoden lopussa en löydä yhtään vaatetta hintalappuineen kaapissa roikkumassa.

Sisustuksessa kellarin kodinhoitotila koki pienen muutoksen ns.nolla budjetilla klik, tästä pääset postaukseen ja kurkkaan muutosta.
HELMIKUU


Helmikuussa tein muutaman asu postauksen, vaikka vanhoilla vaatteilla mentiin. Aluksi oli, että päivitän blogiani vain sisustusaiheisilla jutuilla, mutta pikku hiljaa olen lisännyt asu - ja reissupostauksia. Olenki lisännyt profiiliini sanan lifestyle,joka kuvaa paremmin blogiani. On mukava kirjoitella muustakin aiheesta kuin sisustuksesta.


Tässä pari  asu postausta  Klik ja klik

Helmikuussa vierasmakkari ja oma makuuhuone koki pienen raikastuksen. Tästä pääset vierasmakkarin suunnitteluun. Klik


Hay tarjoilupöytä sai uuden ilmeen kuivapuristelaatasta.MAALISKUU

Maaliskuussa piipahdettiin ystävän kotona, missä olen ollut pienenä sisustusapuna.Kohde oli tämä Oulun Siilon kohde. Tästä pääset Siilon kohteeseen :) klik, osa 1/2 ja Klik osa 2/2. Olen jakanut Siilon postauksen kahteen osioon.Maaliskuussa kotonani vietettiin myös sisustusiltaa.


HUHTIKUU

Huhtikuussa esittelin kodin muutoksista enemmän kuvin. Olohuone ja ruokailutila sai myös uudet tapetit. Millään rajulla värillä en  säväyttänyt, vaan puhtaan valkoisella tapetilla. Valon määrä huhtikuussa lisääntyi myös sisällä. Väriä tuotiin pääsiäisen aikoihin pirsakalla keltaisella.
Myös pieniä Diy juttuja on tullut mukaan postauksiin.


TOUKOKUU

Toukokuussa koti sai pinkin sävyä  ripauksen ja samalla mietittiin  tytön valmistujaisjuhlia, joita sitten kuun lopussa juhlittiin.KESÄKUU

Kesäkuun alussa aloin suunnittelemaan wc, eteisen ja kuistin remonttia. Tässä suunnitelmaan Klik wc rempasta.
Kesäkuun alussa olikin monet ylioppilasjuhlat ja myös yhdet valmistujaisjuhlat. Vanhalla mekolla mentiin taas juhliin. Helmaa vain lyhensin hieman lyhyemmäksi :)


Kesäkuussa tuli myös käytyä reissussa eli kolmessa  maassa Viro, Latvia ja Liettua, joista teinkin HEINÄKUUSSA matka postaukset. Yksi postaus jäi tekemättä, ihan totaalisesti unohdin :(.


HEINÄKUU

Heinäkuussa mietin kuistin seinä materiaalia. Tapettia vai maalia? Klik
Pihahommatkin oli mielessä, mutta remontti ja sateinen kesä kyllä verotti pihahommia sen verran, että sain vain terassin öljyttyä ja paviljongin. Kukkapenkitkin tuli ns. vasemmalla kädellä putsattua.

Kesän aikana sain  kirpparin kautta myytyä paljon ylimääräistä tavaraa. Toukokuussa ostetut uudet Toy puutarhatuolit sain haettua Vepsäläiseltä ja muutenkin paviljonki sai uutta ilmettä. Uusi paviljongin katto, pöytä ja muutama uusi tyyny viimeisteli sisustuksen. Sain myös ihanat betoni penkit haettua ulos ruokapöydän päähän.

Olohuone sai myös vähän hempeämpää roosan väriä.


Heinäkuussa oli myös veljen pojan häät :)ELOKUU

Elokuussa sain ruokailutilaan uuden kaapiston ja kesällä ostetun Y-tuolin sain haettua Vepsäläiseltä. Kaappi olikin useamman kuukauden lattia tasossa ja odotti asennusta.
Remonttikin alkoi olemaan loppusuoralla, pientä viimeistelyä vielä vaati.


Elokuun huipentuma ja varmaan koko vuoden merkittävin juttu oli veljen hevosen voitto Kuninkuusraveissa eli Jokivarren Kunkun voitto, joissa sain olla mukana ja tunnelma oli sanoin kuvaamaton :)
Tietysti Jokivarren kunkun juhlat ja veljen 50-vuotis juhlat, joita juhlittiin isoin joukoin veljeni luona.


Tästä pääset juhliin Klik


SYYSKUU

Syyskuussa kaivettiin pikku hiljaa jo kynttilät esiin ja vaihdettu sisustus syksyisempiin sävyihin


syyskuun alussa oli ystäväni Heidin valmistujais juhlat ja uskomatonta, päivällä mittari näytti + 23 astetta.


Levin ruskamaratoonilla tuli myös käytyä, olin kannustusjoukoissa. Sää ei oikein suosinut, vettä tuli välillä kuin olisi saavista kaajettu.


LOKAKUU

Lokakuun alussa oli serkku tapaaminen Nizzassa. Oli ihana nähdä serkkuja piiiiitkästä aikaa. Nähtiin ja koettiin yhdessä paljon, ihania muistoja takataskussa :)Nizzan reissuun pääset tästä mukaan :) Klik


Wc-remonttia alkaa olemaan loppusuoralla ja uusia juttuja tuli myös sinne ostettua.


MARRASKUU

Marraskuussa tehtiin extempore matka Kööpenhaminaan, matkasta voit lukea täältä Klik.Muutama kiva Diy juttukin tuli tehtyä ja yksi lemppari juttu oli, kun pellava paneeliverhoista tehtiin pöytätapletit ja servetit.
JOULUKUU

Joulufiilis oli vähän hakusessa. Pikku hiljaa aloin askartelemaan joulujuttuja, tein joulukalenterin, joulukortit yms. Eka joulutortut taisin leipassa jo hyvissä ajoin, koska ne maistuvat aina paremmilta paljon ennen joulua. Glögi juustokakku reseptiä tuli kokeiltua, joka onnistuiki hyvin...nimittäin äkkiä hävisi jääkaapista.


Joulukuun viimeinen päivä eli uusi vuosi  otettiin vastaan tuttavan 50-vuotis juhlissa.


Paljon on tapahtunut vuoden aikana, monta juhlaa ja reissua ollut. Paljon ihania muistoja takataskussa. Tärkeintähän on muistaa vain hyvät asiat ja pyhkiä pois huonot asiat. Uuden vuoden lupauksia en tälle vuodelle tehnyt. Yritän liikkua puolet enemmän kuin viime vuonna ja yritän mahdollisimman pitkään jatkaa tätä karkkilakkoa mikä on ollut nyt useamman kuukauden. Yritän enemmän pitää itsestäni huolta ja lähimmäisistäni.

Ihanaa lauantaita sinne kaikille ja iso hali täältä, toivottavasti jaksoit lukea. Mulla ainaki puutu takapuoli, kun kirjoitin tätä postausta ja hain kaikki kuvat :). Nyt suihkuun ja heipat täältä.


Halein


6 kommenttia:

 1. Olipa mukava postaus, jännää nähä yhelä kertaa, mitä kaikkea olet vuoden aikana puuhaillut:) Ja kivaa on nuo muutki jutut ko sisustusjutut.
  Nyt hyviä öitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva selata vanhoja postauksia ja aikaahan tähän kyllä meni useampi tunti :). Paljon on vuoteen tapahtunut. Öitä sinne myös, nutti natti <3

   Poista
 2. Oli kyllä ihana selsta ja lukea että kuvia katsella. ihanaa katseltavaa ☺

  VastaaPoista
 3. Paljon mahtuu vuoteen kaikenlaista mukavaa ja muisteltavaa, sisustusjuttujen lisäksi. Kiitos kun jaoit sen meille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on vuoden aikana tapahtunut ja tämä blogi on kyllä hyvä ns. muistikorttikin itelle, eihän kaikkia voi muistaa mitä vuodessa on tapahtunut. Kiva lukassa vanhoja postauksia. Kiva, kun kävit lukemassa kotilaituri <3

   Poista