keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Kiva alku vuodelle :)

Uusi vuosi otettiin vastaan tuttavan 50-vuotis juhlissa. Oli kyllä hyvä ruoka, bändi ja illan kruunas kunnon ilotulitus.

Pari päivää ehdittiin olla kotosalla ja sunnuntai iltana auton nokka kohti Leviä. Kassit oli pakattu toppa -ja urheiluvaatteilla. Neidin kanssa otettiin sukset mukaan,vaikka oli luvattu kunnon pakkaskelejä. 

 Pari yötä oltiin Levin Sokos hotellissa.  Venäläisiä turisteja oli paljon. Muuten tänään Loppiaisena Venäläiset juhlivat joulua. Maanantai aamuna aamupalan jälkeen Oonan kanssa lähdettiin hiihtään, vaikka mittari näytti -18 astetta. Kunnolla vaatetta päälle ja pieni lenkki aamupäivästä teki hyvää. Muita hiihtäjiä ei paljon ollutkaan, suurin osa turisteista lasketteli.

 Haettiin kunnon säihkyripset neidin kanssa ja muutaman valkoisen raidan hiuksiin. Hiihtoreissun jälkeen olikin hyvä suunnistaa lämmittelemään Levin kylpylään, jossa pulikoimmekin melkein kolme tuntia. Silmät oliki kummallakin illalla kipeinä hiihtämisestä ja uimisesta.

Tiistaina käytiin muutama urheiluliike läpi, mutta ei mitään isompia alennuksia ollut oikein missään. Itelle löysin melkein puolelle hintaa uudet treeni kengät :)

Ostoskierroksen jälkeen mentiin keilaamaan tunniksi ja sen jälkeen mentiin syömään ns. kunnon roskaruokaa. Illalla lähdettiinkin ajeleen kotia päin ja parhaimillaan pakkasmittari näytti autossa -33 astetta.Olipa kiva mukava ja virkistävä reissu. Kiva alku siis vuodelle :)


Neitikin innostui välillä heittään kärrynpyöriä eli onnistunut reissu :).2 kommenttia:

 1. Kylläpä alkoki haluttamaan Leville, siitä on jo liian kauan kun viimeksi ollaan käyty!
  Ihanat ripset neidillä:)
  Hyvää loppiaista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin viimeksi Ruskamaratonin aikoihin, mutta laskettelureissusta onki pitkä aika...varmaan lähemmäs 6 vuotta sitten. Monesti käytiin toukokuussa siellä laskettelemassa. Itellä mennyt ohi jotenki tuo laskettelu juttu. Läpithän ne rinteeseen kyllä haluaisivat, mutta nyt oli kyllä niin pakkasta ettei mitään järkeä lähteä mäkeen paleltumaan. Joo, meillä oli kyllä illalla silmät kipeänä. Kaksi arka silmää :( Hyvää loppiaista sinne myös <3

   Poista