sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Paras oivallukseni :)

Olenki useammassa postauksessa kertonut, että tykkään tehä erinlaisia asetelmia ja kokeilla ns. erinlaisia virityksiä. Minusta sisustamisen ei tartte olla kauhean vakavaa eli voi rohkeasti kokeilla erinlasia juttuja. Tässä kerran sain ainakin omasta mielestäni hyvän oivalluksen :), kun karsin joulun jälkeen tavaroita kaappiin.

 Mulla on useampi erikokoisia Iittalan festivo kynttilänjalkoja, joista useamman olen saanut lahjaksi ja osa on kirppislöytöjäni. Olin niitä laittamassa jo kaappiin, kun sitten ns. lamppu syttyi päässä. En ole aikaisemmin törmännyt tai nähnyt kuvaa missään ideastani eli uusi käyttötarkoitus tuotteelle. Asettelin ruokailupöydälle erin kokoisia festivo kynttiläjalkoja ja kun olin kaupasta ostanut valkoisia tulppaaneja, niin päätin kokeilla tulppaaneja näihin eli kynttiläjalat muuttui ns. yhden kukan vaasiksi. Ripaus vettä jalkaan ja kukan varret lyhkäsimmäksi ja minusta tuli aika kaunis lopputulos.


Pinkit papukaija tulppaanit toivat kivaa väriä sisustukseen.Uskon, että kesällä tulen myös käyttään kynttilänjalkoja yhden kukan vaaseina ja kiva hakea omasta penkistä erinlaisia kukkia  ja oksia näihin. Mitäs tykkäsit ideastani?


Ihanaa sunnuntaita sinne kaikille ja palataanpas taas!!!

10 kommenttia:

 1. Vautsit, mikä hyvä idis!
  Mullaki muutama festivo. joten täytyy muistaa kokeillakin nuita nuin:)
  Ihanaa sunnuntaita Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ko voi käyttää muutenki, kun ei polta kynttilöitä eli kesälläkin ottaa nämä käyttöön :).

   Poista
 2. Mie häyn sanoa niinkö Sarikin että wautsi!
  Tosi hieno idea ja nuo näyttää tosi hyvältä :)
  Mullaki on festivoja muutama ja tulen varmaan niitä myös maljakkona testaamaan.

  VastaaPoista
 3. Hauska idea. Voi mie niin haluaisin noita Festivoja mutta ihan liian hinnakkaita hoitajan palkoilla ostettavaksi. Kerran ois kirpparilla ollut kaksi kpl myytävänä mutta MIKSI oi miksi jätin ottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni. Mulla isä kuoli n.19 vuotta sitten ja tuli perinnön jako ja meillä ol noita kynttilänjalkoja, silloin en noita huolinnut ja pidin näitä ns. mummo kynttilänjalkoina :). Niin se vain on mieli muuttunut. Olen saanut lahjaksi paljon ja osan ostanut kirpparilta. Toivot lahjaksi, niin pikku hiljaa kertyy :).

   Poista