perjantai 22. tammikuuta 2016

Olohuoneeseen uusi ostos

Ihanaa kun alkaa pakkanenkin jo hellittään, eilen mittari välillä näytti jopa -33 astetta, grrrr.
Nyt enää -18 astetta, jos nyt tarkenis illalla käydä pienellä kävelylenkillä tai suunnistaa jumpalle.
Alkaa olemaan jo semmoinen olo, että kroppa kaipaa liikuntaa. Ainakin energiat on kohillaan, sen verran tässä tankattu :).

Alku viikosta hain pienen paketin postista ja nyt tämä hauska tiimalasi koristaa meidän Hay tarjoulupöydän päällä. Ennen joulua ostin tähän pöydälle huonekuusen, joka olikin Levin reissun jälkeen mennyt ihan onnettoman näköiseksi. Huonekuusi lensi roskikseen, aluksi kyllä yritin sitä pelastaa, mutta en saanut sitä virkoamaan :(.

Muutenkin täällä on vaihdettu esineiden paikkoja ja osa päätynyt kaappeihin. Osa on kyllä myös menossa myyntiinki, ehkä laitan tännekkin pienen kirppiksen pystyyn. Tykkään kovasti tehä erinlaisia asetelmia. Niillä saa helposti ja edullisestikin uutta ilmettä tilaan.

Tilasin tämän tiimalasin Sisustuksen Koodista. Ihastuin sen muotoon ja on poikkeuksellisesti vähän erinlainen koriste. Värikin on vielä täydellinen.


Oonahan piti heti päässä testaan , että kuinka kauan aikaa menee hiekan valumisessa. Aikaa meni kuuleman 50 minuuttia :). Onneksi tätä koristetta ei mihinkään peli hommiin oteta, kun aikaa menee hiekan valumisessa :).Muutaman tunnin päästä äitini tulee meille viikonlopuksi ja varmaan pitää lähteä ostaan jauhelihaa, äiti tekee  nimittäin maailman parhaita lihapullia :). Vois tehä pakkaseen niitä muutaman satsin :). Namskis.

Ensiksi kuitenkin ohentaan pölykerroksia lattialta imurilla. Taidanki aluksi nostaa tiimalasin syrjään, on kuitenkin sen verran ohutta lasia , ettei taida ehjänä pysyä jos sattuu tippuun lattialle kun imurin kans heilun. Varmistus ennen kaikkea.


Kivaa viikonloppua kaikille!!!

Halein
8 kommenttia:

 1. Kivan näkönen tiimalasi ja esineiden vaihto paikasta toiseen piristää kummasti!;)
  Mukavaa ko lauhtuki, mieki aattelin huomena suunnata lenkille pitkästä aikaa!
  Ihanaa viikonloppua Päivi <3

  VastaaPoista
 2. Joo esineiden järjestely tekee ihmeitä ja välillä karsiminenki :). Tänään olinki ihan kotosalla, leipasin ekat laskiaspullat ja eka satsista tuli ihan palaneita pullia...en muistanut koko pullia yhtään ja eikö roskiin. Onneksi toinen pussi oli pakkasessa, joten päästiin vielä herkutteleen. Samoin sinne kivaa vko loppua Sari <3

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Mulla ois asiaa, laitan sulle s-postia.
  -Maarit

  VastaaPoista
 4. Hei! Ihana blogi, tämän lisään suosikeihin. Sinulla on juuri omanlaiseni tyyli ja kun itse olen niin huono keksimään tällaisia, niin saan todella kivaa inspistä kuvistasi, kiitos!
  Pieni kysymys, tämä tiimalasi on aivan ihana, mistä ostit sen? :) Sekä mistä on toisissa kuvissa näkyvä olohuoneen pöytäsi? :)
  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät blogistani ja saat siitä ideoita :) Tiimalasi on ostettu sisustuksen koodista ja on Hay sarjan tuote. Voi tilata myös finishdesignshopista. Ellos myy vastaavaa myös, mutta vähän edullisemmin. Pöytä on myös Hay sarjan ja näitä voi myös tilata finishdesignshopista. Tämä pöydän koko on 60x60cm ja näitä saa eri kokoisena. Tämä pöytä on meillä sivupöytänä. Olohuoneen sohvapöytän on puusepän tekemä.

   Poista
 5. Hei! Ihana blogi, tämän lisään suosikeihin. Sinulla on juuri omanlaiseni tyyli ja kun itse olen niin huono keksimään tällaisia, niin saan todella kivaa inspistä kuvistasi, kiitos!
  Pieni kysymys, tämä tiimalasi on aivan ihana, mistä ostit sen? :) Sekä mistä on toisissa kuvissa näkyvä olohuoneen pöytäsi? :)
  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista