sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Jännitystä ilmassa...Viime viikolla sain tiedon, että olen päässyt koulutukseen eli koulun penkki kutsuu. Piti ihan kaivaa papereita ja katsoa koska sitä on viimeksi ollut koulunpenkillä. Vuonna 1995 sain paperit Vierumäen urheiluopistolta, Silloin kävin siellä liikuntapainoitteisen vapaa- aikaohjaajatutkinnon suorittamassa...voi noita aikoja...kivoja muistoja sieltä.

Huomenna siis koulunpenkki kutsuu ja odotan tietysti innolla tulevaa. Kiva päässä toisaalta ns. normi rytmiin. Onpa tässä kotona oltu.Viime aikoina olen huomannut, etten kotona saa enää mitään aikaiseksi. Kun olin työelämässä, olin paljon tehokkaampi monella saralla. Kotona sain paljon enemmän aikaiseksi, jumpallakin tuli käytyä enemmän...eli pieni stressi vain tekee hyvää.  Olen silloin paljon tehokkaampi, koska on vain pakko aikatauluttaa ja tehdä hommat, ettei vain  siirtää eteenpäin....No, teen sitten huomenna. En valita vaikka olen ollut kotona. Hyvät puolet on ollut siinäkin. Oona, kun on tullut koulusta, olen ollut aina kotona. Remontti jutuissa olen voinut olla apuna. Blogia olen saanut kirjoittaa rauhassa :) yms.

Huomenna kello soi vähän aikaisemmin kuin muina aamuina ja Oona saa nyt tottua lähteen omin avuin kouluun. Onneksi on reipas 12 vuotias ja tiedän, että pärjää.

Yksi jännityksen paikka on, nimittäin ensi viikolla kotimme on sisustuslehdessä. Olen ihan hämmentynyt tästä ja tietysti iloinenkin. Siitä sitten myöhemmin :).


Perjantaina tein jo ns. ystävänpäivä kakun, menin nyt sieltä mistä aita on matalin eli ostin valmiin mutakakun, valmista pursutin kermaa ja sydän nomppareillejä. Hyvin maistui kakku ja eipä kakku kauan aikaa pöydässä ollut, kun kaikki oli syöty :).
Mutta haluan teille kaikille toivottaa oikein ihanaa ystävänpäivää ja iso rutistus täältä!!!


Päivi S
8 kommenttia:

 1. Lämpöinen ystävänpäivän hali täältä sulle Päivi <3
  Ompa mahti juttu, että kotinne on päässyt lehteen :)
  Ja tsemppiä koulun penkille, se on aivan mukavaa puuhaa... mullaki kokemuksia aikuisopiskelijana muutaman vuoden takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3. Odotan ihan jännittyneenä koulua :). Saa nähdä tuleeko ensi yönä uni?

   Poista
 2. Hyvää ystävänpäivää!
  Onpa hienoa, kun kotinne on päässyt sisustuslehteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samoin sinne Sari <3 ihanaa ystävänpäivää.

   Poista
 3. Hyvää ystävänpäivää !
  Mistä lehdestä kotinne löytyy ?

  Riitta Lehtonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta. Kiitos samoin sinne <3 hyvää ystävänpäivää. Laitan blogiini juttua sitten lähempänä, kun lehti ilmestyy :)

   Poista
 4. Hyvää ystävänpäivää ja onnea matkaan nyt sinne koulunpenkille!
  Tosi hienoa että kotinne on päässyt sisustuslehteen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina. Kiitos samoin sinne, hyvää ystävänpäivää <3. Joo, jännää lähteä taas pikkasen opiskeleen. Laitan blogiini sitten juttua, kun lehti ilmestyy. Hyvältä ainakin näytti juttu :).

   Poista