perjantai 12. helmikuuta 2016

Kuistin uudet lamput ja matto eteiseen

Kerroinki tässä ja lupailin postata, että nyt vihdoin ja viimein on kuistissa valot. Olikin jo aika hommata valot, kun pöydällä vain ollut Block valaisin. Lamput on ostettu Ikeasta. Olin kyllä aikaisemmin katsonut toisia lamppuja Ikeasta, mutta tietysti niitten valmistaminen on lopetettu :(, joten pakko oli sitten valita ihan toiset. Nyt pitäisi ainakin kunnolla nähdä, kun aina yhdessä valaisimessa on kolme led lamppua. Meille tuli siis lamppuja yhteensä 2 kipaletta.

Näissä on hyvä se puoli, että spotteja voi kääntää ja kohdistaa tiettyyn paikkaan. Tässä käänsin yhden spotin tähän puu naulakkoon ja tuo kivan varjon puutapettiin.




Konkurssiahan näistä ostoksista ei tehty, vaan lamput olivat vain 79 kruunua kipale eli n. 9-10 euroa.
Led valot olivat 49 kruunua ja paketissa oli 2kpl eli kustannukset tulivat maksaan yhteensä n. 38 euroa.



Katto odottaa vielä valkoista maalia ja tämä emäntä odottaa inspistä maalaamiseen :).











Tänään olen siivonnut keskikerroksen ja samalla vähän pyöräytin mattoja. Tilasin Elloksesta eteiseen uuden maton ja eteisestä siirsin palapelimatot nyt välistä kuistiin. Elloksesta sai yhdestä tuotteesta -50% ja vielä ilman toimitusmaksua. Matolle ei jäänyt hintaa alennuksen jälkeen kuin 24,90 euroa. Matto on juuttia ja näin pääsee lattialämmitys kunnolla maton läpi. Matto antaa kivasti väriä nyt eteiseen. Sopii myös hyvin dots ripustimen kanssa. Pikku jutuilla taas sai uutta ilmettä :).




Oikein kivaa perjantaita sinne <3  Mie lähen nauttimaan pizzaa, ettei kohta tartte ihan kylmää pizzaa syödä :).

Hellurei ja hellät tunteet!!!



6 kommenttia:

 1. Meillä on samat spottivalaisimet eteisessä. Ihan ovat asiansa ajaneet :) Meillä lettuja, kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna. Kivat ovat valisimet :) entiset olikin plafondit ja en tykännyt niistä ollenkaan, nämä on vähän enemmän meikäläisen makuun. Huh, olipa hyvää pizzaa ja vielä jälkkäriksi tein ns. nopean ystävänpäivä kakun. Valmis mutakakku, valmista kermaa purkista ja sydän nopparellejä...hyvää oli :) Kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Kiva etetinen siellä, ihanan valosa!
  Mukavia viikonlopun päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Nyt onki ainakin valoa ja vielä kun on tullut tota luntakin monta päivää, niin valon määrä on kyllä lisääntynyt :). Kivaa viikonloppua sinne myös <3

   Poista
 3. Onpas kivat spotit, meillekin tarvis eteiseen vähän vastaavanlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan Johanna ajelet Ikeaan, siellä oli iso kasa näitä. Ovat kivan yksinkertaiset ja modernit ja hintakaan ei päätä huimaava :). Kivaa vko loppua sinne <3

   Poista