perjantai 18. maaliskuuta 2016

Lauran tarina

Postauksissani on ilmennyt, että olen lähtenyt opiskelemaan ja olen kertonut, että opiskelukaverina on mm:ssa muotoilijoita, graaffikoita, kuvataitelijoita yms. 

Opiskelukaverini Laura on innokas piirtäjä, jolla syntyy koulupäivän aikana aivan uskomattomia töitä lyijykynillä ja vesivärikynillä. Kysyin Lauralta, että saanko laittaa hänen töistään linkin tänne blogiini ja Laura suostui, kiitos Laura vielä kerran. 


Laura on opiskellut digitaalista taidetta seitsämän vuotta, ensimmäiset kolme Ammattiopisto Lappiassa kuva-artesaaniksi ja loput neljä Lapin Ammattikorkeakoulussa kuvataiteilijaksi.Laura on piirtänyt lähes koko ikänsä isänsä  kannustamana ja isä osti Lauralle erilaisia tarvikkeita aina lahjaksi, joita pääsin kokeilemaan. Ylä-asteella Laura innostui digitaalisesta taiteesta ja päätti lähteä opiskelemaan sitä.

Kuvaan itseäni jokapaikan höyläksi, osaan ja innostun kaikenlaisista projekteista. Olen pystyttänyt taidenäyttelyitä Torniossa, opettanut sarjakuvien piirtämistä ympäri Suomea ja välillä Ruotsissakin, kuvittanut tapahtumia, taittanut ja julkaissut omia sarjakuviani sekä taidekirjoja, suunnitellut logoja ja T-paitoja sekä nettisivuja.

Kuvailisin omia töitäni unenomaisiksi, niitä katsoessa voi rauhoittua ja rentoutua sekä antaa itselle tilaa hengittää ja antaa ajatusten lentää. Toteutan uusia maalauksia tiheään, noin kerran viikossa. Kokemusta on siis laajasti, mutta vähän. Ikäähän minulla on vasta 23 vuotta, joten tässä on aikaa sitä vielä kerätä :).


Lauran sivua ja hänen töitään  voit käydä kurkkaan tästä KLIK.
ja Lauralle voi jättää yhteydenotto pyyntöjä, jos haluat hänen töitään.

Tästä voit kurkata Lauran Yotube klinkkiin ja näet miten digitaidetta tehdään----------->KLIK

Itsekkin olen innostunut maalaamaan ja ostanut kaikki tarvikkeet. Taulu on kyllä vielä vaiheessa. Enköhän sen tämän vuoden puolella saa valmiiksi :). Harjoittelua vaatii... melkein 30 vuoden tauon jälkeen.


Onko siellä innostettu jostain ns. vanhasta harrastuksesta uudestaan pitkän tauon jälkeen? Olisi kiva kuulla :).Kivaa perjantaita sinne ruudun toiselle puolelle!!!


2 kommenttia:

 1. Tosi kiva esittely, Päivi! Ja ihanat nuo Lauran työnäytteet.
  Aloitin viime syksyllä ihan uuden harrastuksen, lähdin mukaan kuvataidekurssille kansalaisopistoon. Kokeilen kaikenlaista, koitan ottaa tuntumaa siihen, mikä olisi minun lajini. Haluaisin oppia maalaamaan akvarellia. Viimeksi piirsin hiilellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Lauran on kyllä lahjakas. Ite kans meinasin kattoa noita taidekursseja, jos ehtis jonnekkin osallistumaan. Hiili kuulostaa mielenkiintoiselta. Olen ostanut öljy ja akvarellivärit ja harjoittelua vaatii.

   Poista