keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Ihana päivä

Ihanaa kun aamulla sai nukkua pitkään ja vain venyä sängyssä. Nimittäin tänään on koulusta itsenäistä opiskelua ja ajattelin illalla vasta uppoutua koulutehtäviin. Täällä on aivan uskomattoman hieno keli, mittari näyttää +15 astetta ja aurinko paistaa täydeltä terältä. Nyt kohta kyllä suuntaan ulos ja nauttimaan ihanasta keväisestä ilmasta ja kunnon D-vitamiini piikistä.

Toissa päivänähän tekasin yhden "maljakon" lisää kipsisiteestä ja laitan muutaman kuvan tänne tulemaan. Eilen kävin hakemassa pajunoksat ja laitoin ne ruokailutilaan. Laitoin lämmintä vettä niihin, että aukeaisivat nopeammin nupuille. Pitää vielä ohransiemenet kylvää ja kaivaa muutama pääsiäiskoriste esille. Nyt taidan mennä ihan muutamalla pääsiäiskoristeella. Ennen koristelua pientä siivoilua loppuviikosta ja pääsiäinen voi tulla!

Minusta nämä ei välttämättä tartte edes koristeita. Ovat näinki kauniita ja jotenkin " herkkiä".
Näihin kuviin ja tunnelmiin. Oikein kivaa keskiviikkoa sinne ja nyt tämä Lyyli lähtee ulos ulkoilemaan. Se on moro!!!


4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat kyllä nuo kipsijutut ja herkkiä, minustakaan eivät välttämättä kaipaa muuta...
  Pajuja hain mieki eilen, pikku koristeila mennään pääsiäinen tääläki.
  Upea on ollu kyllä sää, nyt meni pilveen, just ko pääsin töistä!
  Kivaa keskiviikkoa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei.Parin otteeseen käyty ulkona ja ihanaa kun sai jo vähän laittaa kevyempää yllekki. Pikkuliljat ajattelin vielä hakea ja vanhoilla koristeilla mennä. Äkkiä tuli tämä pääsiäinen, vastahan oli hiihtoloma lapsilla.

   Poista
 2. Ei minunkaan mielestä tarvi mitään, on kauniita näinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi. Olen samaa mieltä, että kauniita ilman mitään koristuksia. Tuli kuitenkin laitettua vähän koristeita näihin. Yritän muutenkin mennä vähillä koristeilla.

   Poista