maanantai 14. maaliskuuta 2016

PääsiäisaskarteluaTänään kun verkko-opiskelut loppuivat, oli pakko suunnistaa ulos kävelylenkille. Pakko oli saada raitista ilmaa ja ilma olikin mitä parhain, plussan puolella.

Otin rahakukkaron ( meillä päin kutsutaan pörssiksi ) mukaan, että menen apteekin kautta. Apteekista hain kipsisidettä ja oli vain pakko saada tehä jotain käsillä. Kotiin kävelessä, oli pakko mennä vielä ruokakaupan kautta. Mulla tuli yht äkkiä ihan kauhean huono olo ja jumalaton nälkä, että ihan heikotti. Vaikka olin lounaaksi syönyt kunnon ruoka-annoksen ja jälkkäriksi jätsiannoksen. Banaani nassuun, että jaksoin n.800 metrin kotimatkan. Mulle on kauhean tärkeää, että syön säännöllisesti. Kroppa heti kyllä ilmoittaa, että nyt RUOKAA ja heti!!!

Kun energiat oli kohilla, niin kipsisiteen kimpuun ja toteuttaan viime vuotisia pääsiäisjuttuja. Tein nyt vähän isommalla ilmapallolla tämän "maljakon" ja saa nähdä huomenna sitten, että mikä tästä sitten tuli?


Vielä viime vuoden pääsiäisaskarteluja kuvin ja täältä pääset vielä kurkkaan miten nämä toteutin ----------------->


KLIK ja KLIK
Tänään piti soittaa vielä kukkakauppaan, että tuleehan heille valkoisia pikkuliljoja ja lupasivat tilata.Nimittäin viime pääsiäisenä en tahtonut näitä mistään löytää. Nämä ovat jotenki niin söpöjä. Tykkään näistä enemmän kuin narssisteista, koska  narssissit kasvavat nopeasti pituutta ja sitten ne roikkuu vähän päästä minne sattuu. Huomenna taitaa olla sitten luvassa kävelylenkki ja hakemaan pajunoksat, että ehtivät aueta nupulle kunnolla. Onko teillä pääsiäiseksi muodostunut jokin perinne?

Mie opin viime pääsiäisenä oikeastaan eka kertaa syömään mämmiä. No, kermaa ja sokeria paljon, niin maistuhan se ihan hyvältä...kerran vuodessa nautittuna :).
Kivaa alkavaa viikkoa sinne. Mie lähen nyt viemään tytön yleisurheilu treeneihin,  eli heipat täältä!!!
4 kommenttia:

 1. Itekki ajattelin hakea pajunkissoja ko niitä on myös aina lapsuuden kodissa ollu pääsiäisenä, niin ja tietenkin suklaamunia :) Mämmiä en vain ole oppinu vielä syömään, no ehkä vielä joskus! Aurinkoista päivää sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Janina. Oksat on nyt haettu ja aivan mahtava päivä. ihanaa kun kouluki loppui jo yhdeltä eli pääsi vähän ulkoileenki :). Mämmin syönti vaatii kyllä totuttelua, olihan se meikäläisellä aika "oppia" syömään jo tässä iässä, heh. Nyt imuriin verteen ja ohentaan pölykerroksia.

   Poista
 2. Upea sää ollu tääläki, mieki näppäsin eilen oksia, mie opin syömään mämmiä lukio aikana, kun oli kirjotuksiin luettava, eikä kotona ollut mitään muuta herkkua kuin mämmi ja kerma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun Sari aurinko paistaa. Pitää kohta lähteä iltakävely lenkki käymään ja mahtavaa kohta kesä käsillä :). Sulla on ollut kunnon eväät...ehkä sen kerran pari voin vuodessa syödä. Kivaa viikkoa sinne!!!

   Poista