lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kesää kohden...


Tänä aamuna yht`äkkiä huomasin, että pirulainen sehän on kohta Vappu viikon päästä. Piti heti aamusta alkaa käymään vaatekomero läpi ja kaivaa kesävaatteet esille. Vaikka täällä on vielä lunta, mutta olen keväisemmillä kengillä ja takilla ollut ulkona. Voisin tämän yhden kuukauden hypätä ajassa yli ja mennä suoraan jo tuonne kesäkuun alkuun. Olishan se kiva jo riippukeinussa köllötellä ja nauttia auringosta. Riippukeinu olisi kiva saada kesäksi jonnekkin viritettyä tai sitten Fatboyn jaloilla oleva riippukeinu, jota ei tartte minnekkään ns. köyttää kiinni.Kiva olis kyllä päivä tirsat ottaa siinä :).Eikö kuulostaisikin kivalta?

Mikähän on tämän talon emännän lemppari väri??? Taitaa olla vaatekomero samaa linjaa sisustuksen kanssa. 



Muutama vaate sai lähteä komerosta kierrätykseen. Kun en ole pitänyt vaatetta kertaakaan pällä kahteen vuoteen, niin enpä varmaan ole sitä enää pitämässä, joten pois komerosta viemästä tilaa.


Tänä vuonna en ole kauheasti ostannut vaatteita ja eipä ole tullut edes kauheasti kauppoja edes kierreltyä. Vuoden ostolakko teki siis hyvää :)


Uutta on tämä Tommy Hilfigerin raitamekko tai oikeastaan sekin on ostettu ns. laatu kirppis sivulta....mulle kuitenkin uusi.




Helmikuussa ostin Gina Trikoosta tämän merihenkisen takin ja nytpä sitä oikeastaan saa alkaa pitämään. Tässä ihastuin tummansiniseen väriin ja klassiseen malliin. Kultaiset napit tuo pientä tyylikkyyttä. Helma ylettyy just polven yläpuolelle ja on sopivasti tyköistuva malli. Monesti huomannut, että ostan itelle liian isoja vaatteita??? Onko siellä sama vika?




Viimeksi ostin nämä Niken kengät ja olenki nyt niitä pitänyt ahkerasti jalassa. Conversit olleet ennen suosikki kengät ja uskon, että nämä nyt syrjäytti ne. Nämä on siitä kivat, että sopivat moneen asuun, sopivan rennot ja on vielä hyvät jalalle.





Mites siellä? Joko talvi kamppeet on laitettu talvitiloille ja kesä kamat tuotu tilalle? Mulla muuten alkaa olemaan hyvällä mallilla, muutama vaate ja pipo pitää pessä ja viedä sitten varastoon. Kivaa hommaa, kun tietää että se kesä sieltä kolkuttelee :). Tänne oli vapuksi luvattu hyvää aurinkoista keliä ja en kyllä laita yhtään vastaan. Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei ole Vapuksi, varmaan ulko ruokintaa luvassa yms.


Kivaa viikonloppua sinne kaikille ja mie taidan yllätys yllätys...lähteä kokeilemaan juoksemista piiiiiiiitkästä aikaa, saa nähdä tuleeko noutaja?



Heipat  täältä <3




2 kommenttia:

  1. Täälläki paistanu aurinko koko päivän, just aattelin kans lähteä pikku lenkille.
    Lepposaa iltaa sinne ja kivvaa juoksulenkkiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Lenkille asti en päässyt, mutta kävin tossa Stadionilla rappusia juoksemassa ja hyppelemässä. Syke nousi kyllä pilviin ja taas huomasi, että kuinka kunto on tippunut, PLÄÄ :(. Samoin sinne kivaa vko loppuna!!!

      Poista