lauantai 16. huhtikuuta 2016

Pieni tila ihme
Palaan noin kuukausi ajassa taaksepäin, kun kävimme Huutokauppa Keisarin luona ja yövyimme Seinäjoella Sokos hotellissa. Mulla on ollut aina tapana kuvata hotellihuoneen sisustus ja olen kiinnostunut muutenkin mitä pintamateriaaleja siellä on käytetty. Aina niistä saa omaan sisustussuunnitteluun ideoita. Välillä kamera eksyy myös käytäville ja yleistiloihin, niin kuin tässä kuvassa. Tässä kuvassa kiinnitin käytävän värimaailmaan, jossa oli käytetty eri harmman sävyjä kivasti ja pirsakka keltainen piristi tilaa, jota oli myös käytetty ----->Kerros kyllteihinOvi juttuihin
Hotellihuoneessa jatkui sama värimaailma Huippu idea. Tv taso ja sänky.Meillä neiti heti, että hänki haluaa omaan huoneeseen tällaisen...no, ei ehkä ole tulossa, mutta toimii kyllä pieneen tilaan loistavasti.
Pieneen hotellihuoneeseen oli myös mahdutettu sauna, suihku/pesutila eli jokainen  neliö oli otettu tässä huoneessa tehokkaasti käyttöön.


Jokaiseen suomalaiseen kotiin kuuluu sauna :). Tähän hotellihuoneeseen mahtui just kaksi henkilöä ja hyvät löylyt sai :)....ei kait sitä muuta tarttekkaan???
Tykkäsin Seinäjoen Sokos hotellista, että jokainen neliö oli kyllä hyödynnetty ja sama värimaailma oli sekä käytävällä ja huoneissa.Tänään kävin Kemissä Hyvinvointimessuilla entisen työkaverini Heidin kanssa ja kivat oli messut ja seura. Kiitos Heidi seurasta :) ja vatsalihakset sai kyytiä nauramisesta.

Kivaa vko loppua kaikille ja nauruhan pidentää ikää eli tämän päivän jälkeen elän varmaa yli 100- vuotiaaksi, heh :).4 kommenttia:

 1. Kyllä oli hieno hotelli, mukava seurata sinun sivuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Rauha :) ja oikein mukavaa sunnuntaita sinne!!!

   Poista
 2. Tyylikkään näköinen hotelli ja keltainen väri kyllä piristää!

  Mukavaa sunnuntaita sinne, meillä täälä sattaa vettä :( Noo, tulleepa kesä nopeammin, ko lumet saa kyytiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen kyllä on kiva piristys väri,pienin ripauksin. Täällä kans tulee vettä ja kiva kun lumet sulaa. Odotan niin jo kesää!!!

   Poista