keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Työhuoneeni uusi ilme

Nyt kun päivät on istunut koneella, niin tänään pistin ranttaliksi ja vähän piristin työhuonettani ihan pienellä jutulla. Nimittäin mulla aikaisemmin oli musta muistitaulu nojaamassa seinää vasten ja nyt hain varastosta tämän valkoisen Ikean muistitaulun tilalle. Siihen asettelin motivaatio kalenterin ja muutaman kortin. Nämä kivat kukkakortit sain paikallisesta Väriraitista mukaan, kun kävin hakemassa tapettikirjoja lainaan. Laiton ne huvikseen näin viuhkana tauluun kiinni, ihanan kesäisiä kortteja. Piristipä kummasti heti seinää.
Valkoinen tulee nyt hyvin esiin tummasta seinästä.Mulla on ollut pitkään tämä Louse Poulsen Aj-valaisin laatikossa ja nyt sen nostin tähän työpöydälle. Lampun olen ostanut makuuhuoneeseen yö lampuksi, mutta pitää vielä säästää toiseen lamppuun. Lamppu antaa kivan kontrastin nyt muistitaululle. Ihastuin tähän lampun väriin kun kävin Kööpenhaminassa viime syksynä ja oli meidän hotelli huoneen yö valaisimena ja just tämä värikin, en ollut aikaisemmin nähnyt vastaavaa väriä. Oli rakkautta ensi silmäyksellä :).


Tänään vähän siivoilin ja samalla kuuntelin Robinia Spotifystä. Oona tuli koulusta, että mitä sie täällä oikein kuuntelet...heh, äiskä kuuntelee Robinia.
No, Vesa-Matti Loirin ja Robinin Lapin kesä upposi ja kuuntelininki useamman kerran. No, ei ihan siivous musiikkia :).


Pöydät on raivattu puhtaaksi ja huomenna jatkuu taas opiskelut. 


Vielä...

Oonan kans  illalla Katottiin Oona Kivelä ja  Tankotanssin moninkertaista maailmanmestaria televisiosta, niin meidän Oona olikin sitten kohta...arvaatko missä???

Pakko oli kyllä ottaa kuva ja pitäsikö meille se tanko kohta hankkia, heh???
Lapsilla tota virtaa riittää. Voiski ladata itelle vähän virtaa neitistä.

Tähän kuvaan onki hyvä lopettaa :) ja toivottaa oikein hyvää yötä kaikille!!! 


Zzzzz.
2 kommenttia:

 1. Viihtyisä huone! Todella rauhaisa ja harmoninen.

  http://witikkalankartano.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Witikkalan kartanon blogista :). Pienellä jutulla saa pientä piristystä. Kesä tulee niin haluaa entistä vaaleampia pintoja.

   Poista