keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Harmoonisempi terassi

Tiedättekö sen tunteen, kun joku alkaa vaan tökkimään...niin muutos on mahdollisimman pian tehtävä pois alta. Tuttu tunne varmaan monelle?

Eikö tuumasta toimeen...

Kerroinki tässä jo aikaisemmin, että muutoksia on tullut paviljonkiin. Olin ostanut uuden maton sinne. Matto olikin ihan ok, mutta tyynyt ja jotenkin värimaailma vain tökki, töks töks...
Alku viikosta hain terassille vähän uusia juttuja ja tämän vanhan betonisen vadin nostin lasipöydälle, rikkomaan vähän linjaa ja vanhat tyynyt kaivettiin esille.

Laitoin Ikean kaksi valkoista muovista nojatuolia ja Starkista ostetun pienen pöydän myyntiin kirppis sivuille ja minuutissa olin jo ne myynyt. Tuoleissa ei tullut pahemmin koskaan edes istuttua, joten jotain oli tehtävä.
Sisällä mulla on kaksi lepakkotuolia, toinen eteisen nurkassa ja toinen yläkerran aulassa...joskus ajatellut että vien ne ulos, mutta kun ne ovat löytäneet paikkansa sisällä  ja yläkerran aulan lepakkotuoliin löysin vihdoin ja viimein soppelin värisen nahanki. Saavata siis jäädä sisälle.

Löysin nämä kaksi lepakkotuolia ja betonisia pallia edullisen hintaan. Palleja voin käyttää istuimina tai tarvittaessa  laskutilana. Tuolin päällinen tuntuu oikein jämäkältä ja helppo ottaa pois, jos vesisade yllättää. Tuolit on suunniteltu ulos.Terassia sisustaessa innostuin hakemaan Tampereen Säästötexsistä valkoisia hortenseja. Yöksi varmaan parempi vielä tuoda sisälle, etteivät raukat palellu.
Nurmi ei ole vielä vihreä, ainoat mitkä ovat vihreänä ovat oikealla olevat tuijat. Joita on tarkoitus nyt kesällä enemmänki istuttaa tuonne.


Tuolit ovat oikein mukava istua ja uskon, että näissä tulee usemman kerran nautittua kahveet. Tähän  paikkaan nimittäin pitkin päivää paistaa aurinko, silloin kun se paistaa. Toivotaan, että kelit nyt suosis kun paviljonki alkaa olemaan kesäkunnossa. Olenki nyt ollut hyvissä ajoin liikkeellä, jotta sais mahdollisimman pitkään nauttia terassista...kun tämä meidän suomen kesä on niin  harmittavan lyhyt:(.Oikein mukavaa keskiviikkoa sinne, mie taidan lähteä happi hypylle.


Hip Hei ja heipat täältä <38 kommenttia:

 1. Olet kyllä Päivi sisustellut aivan upean paviljongin!
  Ja nuo lepakkotuolit on tosi hyvännäköset! Kyllä tuolla kelpaa istuskella ja vaikka nukkuakki :)
  Toivoma paljon aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Pienet päivätirsat kyllä tuli otettua tuoleissa :). Toivoma kunnon lämmintä kesää, talvella kerkiää sitten palella.

   Poista
 2. Onpa kyllä tyylikästä ja upeaa. Kyllä tuolla kelpaa kesää vietellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni :) Toivotaan nyt, että kelit suosis. Laitahan kuvia tulemaan omasta terassista ja uusista jutuista :) Täällä odotellaan mitä olet shoppailut.

   Poista
 3. Hei! Mistä löysit nuo lepakkotuolit? :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Mahtavan näkönen paviljonki, kyllä kelpaa köllötellä :) mieki tahon tuomoset lepakkotuolit, houkuttelee kyllä löhöilemään!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain tulis Janina hyvät ilmat meille tänne Tornioon, niin olis kiva :). Tulkaahan äiskän kanssa joskus kahveelle, kun äiti tulee tännepäin. Testataan samalla terassia :) ja tuoleja.

   Poista