tiistai 10. toukokuuta 2016

Kaksi ihaninta lahjaa


Elämäni kaksi tärkeintä lahjaa , että on saanut kaksi tervettä ihanaa tyttöä ja minusta on tullut äiti. Parhain lahja maailmassa ikinä <3

Äitienpäivä aamuna sain aamukahvit sänkyyn ja Oona oli tehnyt hienon kortin, jossa oli ihana teksti maailman parhaasta äidistä, snif. Elisalta sain puhelun onnittelut Austraaliasta, olivat tyttö porukalla Ikeassa syömässä Ruotsalaisia lihapullia ja ranskalaisia :). Lahjaksi sain  lentolipun ja hotelliyön Tukholmaan. Hyvin oli pidetty reissu salassa, koska minulla ei ollut yhtään hajua koko reissusta. Ilmari oli ekana meinannut antaa lahjan päivää ennen reissuun lähtöä, mutta onneksi sain sen nyt...että osaa nyt vähän varautua vaatteissa yms. Lähdetään siis Tukholmaan Elitloppen raveihin, jossa veljen hevonen Jokivarrenkunkku juoksee ja toivottavasti myös oma hevosemme Tir Du Caux.
Jännä viikonloppu siis tulossa ja toivottavasti yhtä hienoja hetkiä luvassa kuin viime vuonna Kuninkuusraveissa.Äitienpäivä oli yhtä herkuttelua ja kuvista näkyy, mikä on tämän talon emännän herkku. SUKLAA <3

Tulossa myöhemmin...Terassi on kokenut taas pienen uuden muutoksen, harmonisempaan suuntaan.Psttttt...Olethan käynyt jo osallistumassa arvontaan!


4 kommenttia:

 1. Lapset ovat kyllä lahja <3
  Mukavia ylläreitä sait ja mahti juttu lähteä sinne raveihin, piän peukkuja hevosille, toivottavasti pärjäävät hyvin ja nauttikaahan tekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta Sari, lahjoja ne ovat <3 kaikki ei ole yhtä onnekkaita :(. Olen kyllä reissusta puhunut, että haluttais lähteä...mutta yllätyksenä tuli reissu :). Joo toivotaan, että kaikki menee hyvin ja olis hyvä ilma...ei ole kiva 2 päivää seisoa vesisaateessa.Pidetään peukkuja, että Tirrikin nyt pääsis.

   Poista
 2. Lapset on parasta❤️
  Ihanan lahjan sait! Ja ihania herkkuja on ollut tarjolla äitienpäivänä.
  Mukavaa tiistai iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olis Sari aika tylsää elämää jos ei olis noita lapsukaisia. Joo, hyvät oli herkut...suklaa kaikessa muodossa parasta :) Samoin sinne kivaa tiistaita!!!

   Poista