keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Ihanat ystävät

Viime lauantaina pidetettiin pienellä porukalla luokkakokous. Ekana käytiin Kiinalaisessa syömässä ja sitten tultiin koko poppoo meille istuun iltaa. Olipa hauska muistella vuonna -89 aikoja, kun opiskelimme artesaaneiksi. Piialla vielä sattui olemaan opiskeluajoilta kuvia kaksi albumillista ja voi luoja sitä naurun remakkaa. 

On se muoti ollut siihen aikaan huvittavaa...kauheat olkatoppaukset ja sitten mekoissa aivan järkyttävät kuosit, aivan kuin olisi päiväpeitto tai mummolan verho isketty päälle. Näytimme kaikki paljon vanhemmilta  tai ainakin tuntui siltä :).Iästä puheen ollen, tänään tuli meikämannille yx vuosi lisää ja pari kaveria kävi kylässä, en ollut kyllä leiponut mitään...mentiin ihan jätski linjalla tarjoilun suhteen. Äiti soitti aamulla onnittelut ja kyllä meinasin jo äidille, että ensi vuonna vähenee vuodella aina ikä eli ensi vuonna täytän 46 :). Muistan kun ite olin 18 vuotias, niin 30-vuotiaat näyttivät mummoilta ja olivat ikäloppuja, haaaaaaaaaaa.

Ystävät muistivat tänään ihanilla kukilla, kuoharilla, koruilla ja meikkilaukulla, jota voi melkein pitää iltalaukkuna...oli sen verran kiva kuosi.Kuoharipullon taidan avata juhannuksen kunniaksi. 
Kiitos ihanat ystävät, olette tärkeitä <3

ja oikein mukavaa Jussia kaikille!!!


Halein
4 kommenttia:

 1. Onnea synttäreiden johdosta! Minulla on jo monta vuotta ollut sama luku syntymäpäivinä..:))
  Odotas vaan niin kohta on taas muotia nuo mummolan verhokankaat mekoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Tuntuu nyt ,että apua kohta täytän jo 50!!! Miehän otan äiskän kohta kiinni. Toivottavasti mummolan verhokankaat eivät tule muotiin, olivat sen verran värikkäitä kuoseja. No, onneksi en mene aina muodin mukana :/.

   Poista
 2. Paljon onnea Päivi! <3
  Niin sitä vain vanhennutaan.. vaikka tuntuu, että aina ollaan yhtä nuoria ja lapsenmielisiä :)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta Sari :)...koskahan sitä ns. aikustuu :/.

   Poista