perjantai 17. kesäkuuta 2016

Ikean Sinnerlig purkki ja uusi käyttötarkoitus

Hei ja kivaa perjantaita kaikille!!!


Postaukseni on tällä kertaa lyhyt, kun oikealla kädellä vain kirjoittelen...pitää antaa tuon vasemman käden levätä, vähän särkee.
No, tänään sattui pikku tapaturma vasemmalle kädelle puukon kanssa. Jouduin käymään tikattavana eli nyt nätisti seitsämän tikkiä peukalon alla. 


Ostin tässä Ikeassa käydessä tämän Sinnerlig sarjan kannellisen purkin ja tämä on se kaikista isoin. Oli heti selvää, että mihin tarkoitukseen purkki tulee.En ole säilömässä ainakaan nyt ensimmäisenä, vaan oli ajatus nyt aluksi pitää sitä ns.kukkamaljakkona. Olen haaveillut Marimekon isosta kirkkaasta kukkavaasista, mutta melkein 200 euron hinta on laittanut lähinnä yskittämään ;)

No, tämähän on melkei yhtä kaunis ja hintakin vain  n.30 euroa.


Kansi on korkkia, joten toimii myös alustana.


Tai alustana vaasille. Nyt kun laittoi tämän kannen alle, niin vaasi muistuttaa muodoltaan Muuto sarjan maljakkoa tai ainakin lähellä.Nyt voi jo alkaa toivotteleen jo hyvää lauantaita, kello alkaa olemaan jo sen verran paljon.

 Huomenna onki kiva päivä, nimittäin on luokkakokous ja menemme porukalla ulos syömään ja sitten tullaan kaikki meille. Aikaa onki kulunut, kun osaa on  nähnyt viimeksi melkein 30 vuotta sitten. IIIIIIIIIIIIIK....mihin tämä aika katoaa????


Eikö oikein kivaa viikonloppua kaikille!!!


<3


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Rauha. Eikö olekki, mieki tykkään <3 Mietin jo, että pitäiskö hakea se pienenmpi purkki terassin pöydälle?

   Poista
 2. Tosi nätti vaasina ja tuo kansiki on kätsä, sie se hoksaat! :)
  Kivvaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Pitää aina yrittää kaikille jokin käyttö :) Kiva ilta oli, vaikka aamulla sain kyllä ikäviä ja surullisia uutisia. Tiedät varmaan mitä tarkoitan :(

   Poista