perjantai 3. kesäkuuta 2016

Projektia ja juhlahumua...Kerroinki tässä aikaisemmin, että olen saanut uuden työpaikan. Pari viikkoa on kohta vierähtänyt ja projekti on lähtenyt kivasti käyntiin. Olen mukana isossa kerrostalo projektissa, projektiassistenttina.
Tänään olikin sitten meidän paikallisessa Pohjolan Sanomissa iso puolen sivun ilmoitus ja kuvahan siitä piti napata.
Ensi viikolla varmistuu omat työtilat, tällä hetkellä olen tehnyt työt kotoa käsin.
Jos olet kiinnostunut tai tiedät jonkun, joka hakee hyvältä paikkaa huoneistoa tai liiketilaa, niin minuun voi ottaa yhteyttä alkaen 6.6.2016.

Projektista on tulossa omat nettisivut keskiviikkoon 8.6.2016 mennessä, esite on luettavissa pdf:nä ja nettisivuja on tarkoitus päivittää aina kun projekti etenee. Elokuussa on tarkoitus startata työmaa käyntiin. Pää urakoitsijana toimii YIT, jolla on pitkä vankka kokemus rakennusalalta.


Nyt viikonloppuna starttaan Ouluun ystäväni tytön valmistujaisjuhliin, hän on suorittanut kaksoistutkinnon. Laukku on melkein pakattu ja pieni irti otto arjesta voi huomenna alkaa. Vanhoilla "koltuilla" mennään. Ainoa minkä ostin, on tämä Aarikan käsikoru, minkä löysin ale myynnistä ja sopii kivasti muitten korujeni kanssa. Jotenkin ei ole vain iskenyt lähteä vaateostoksille tai ei ole kyllä ollut edes aikaa. Eilenkin kävin lahjan ostamassa nopsaa 10 minuutissa.


Aarikan kukkasormuksen olen myös ostannut aikaisemmin ale myynnistä ja kaulalle ei tarvitsekkaan korua, kaulus toimii ns. koruna.

Kiva päässä pitkästä aikaa käymään Oulussa ja iltaelämässä, toivottavasti ilmat suosis. Oulun torinranta on niin kiva kesällä. Meinasin lähteä ulkoilemaan vähäksi aikaa, mutta täällä on mieletön tuuli, joten taidan jättää väliin. Jotta silmät ovat aamulla siedettävän näköiset, nimittäin mulla on niin arat silmät että aamulla varmaan näyttäisin sammakolta :(.

Oikein kivaa viikonloppua kaikille ja ennen kaikkea onnea valmistuneille ja uusille ylioppilaille, Huomenna on teidän päivä!!!!


Halein2 kommenttia:

 1. Toi projekti on uskomattoman mahtava, onnea siitä <3
  Voi miten upea asu ja asusteet, olet kyllä tyylikkäänä juhlimassa. Tervetuloa Ouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3. Kiva päässä pitkästä aikaa Ouluun, kiva kaupunki :)

   Poista