tiistai 31. toukokuuta 2016

Reilu viikko takana

Viikko on mennyt taas nopsaa, etten ole pahemmin kerennyt blogia päivittää.
Nopealla vilauksella olen yrittänyt muitten blogi päivityksiä käydä lukemassa ja uskonkin, että näin kesällä tulee  itselläni vähemmin päivitettyä blogia. Nyt on monta projektia työn alla, joihin pitää keskittyä. Kotikin on jäänyt ihan "hunginnolle". Viikonloppuna sai kivasti vetää henkeä, käytiin Tukholmassa Elitloppen raveissa. Hieno tapahtuma, paljon ihmisiä ja hevoset juoksi hyvin. Veljen hevonen Jokivarren Kunkku juoski hienosti toiseksi, hävisi voittajalle vain yhden sadasosasekunnin. Arvaappa kuka hyppi ja kilju???

Olen ollut nyt reilun viikon uudessa työpaikassa ja siinä samalla yritän myös viedän  koulutukseni loppuun. Koulutuksessa on alkanut nyt työharjoittelu, josta olenkin jo tehnyt melkein jo puolet ns. sisälle.
Uusi työni liittyy isoon kerrostalo projektiin, josta kerron sitten myöhemmin.

Suunnittelut on lähtenyt käytiin ja työ vaikuttaa kivalta ja haastavalta.
Mielenkiintoinen vuosi siis tulossa!

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille ja ihanaa kun on ollut niin lämmintä, vilukissa täällä tykkää oikein kovasti :)

Halein <3

4 kommenttia:

 1. Mukavaa, kun sulla on nuita alan töitä, sisuteluja yms. tullee varppina tyylikästä jälkeä!!
  Ja hyvä Jokivarren Kunkku <3

  Upeat säät onki ollu, tääläki nautittu ja ulkona touhuiltu kaikenlaista!

  Kivaa loppu iltaa ja hyvää huomista Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva kun saa tehä sitä mistä tykkää :). Oli kyllä huippu juosku kunkulta, kun oli niin huono lähtöpaikka. Siis meni kyllä odotettua paremmin. Nyt on kyllä ollut upeat kelit. Tukholmassa oli kyllä kylmä ilma, takki sai olla kunnolla päällä. Mie katoin tänään meän pihaaki, että ihan kauheassa kunnossa :( Jos huomenna ehtisi jotain touhuta illalla. syksyn lehdetkin vielä harvavoimatta :( Samoin sinne kivaa viikkoa <3

   Poista
 2. Kuulostaa aivan mahtavalta. Uudet haasteet on niin huippua. Toivottavasti nautit työstäsi. Tuuhan osallistuun arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti on nautittu työstä ja toivottavasti ehdin myös kunnialla viedä tuon työharjoittelun loppuun. Just kävinki osallistumassa, ihania käsitöitä :). Toivottavasti arpa onni suosii :)

   Poista