keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Hulluttelua...

Sitähän sanotaan, että lapsi on terve kun se leikkii. No, miksei aikuinenkin :).


Joskus on kiva ihan pöljäillä ja heittäytyä ns. lasten asteelle, on muuten vapauttavaa :)
Mie olen muutenki aina ollut, että hassuttelen ja teen/kokeilen kaikkea ...ei elämän aina tartte olla niin vakavaa. Voisin varmaan kirjoittaa jo kirjan omista kommelluksista ja sattumista :).Eilen ostin muuten uudet housut, nimittäin nämä lappuhaalarit. Toinen vaatekappale  osto tälle vuodelle eli ei paha.  Viimeksi pitänyt lappuhaalareita 20 vuotta sitten kun odotin vanhinta tyttöä. Olipa kivat päällä, ei purista mistään ja on kivan rennot. Kait tällainen vanha kääkkäkin voi pitää???


Ystäväni Sanna kävi kylässä ja otettiin muutama hassuttelu kuva ulkona, kun ensin oli tullut kaatamalla vettä ja ukostanut.

Tässä kuvassa vielä kaikki hyvin ja kunnon poseeraus,  kunnes tuli nuo hemmetin ...


SÄÄSKET!!!
Kameran takana oli ihana ystäväni Sanna ja Rommi koirakin pääsi kuvaan.
Sanna tuli kylään tänään iso Oriflamen kassin kanssa ja teki mulle jalkahoidon Oriflamen tuotteilla.Nyt on hienot kesäiset varpaan kynnet tällä lyylillä. Sanna  antoi myös kokeiltavaksi ihania tuotteita, joista laitankin seuraavan päivitykseni. Joten olkaahan kuulolla!!! 

Ekana oli tarkoitus tehdä hoitoja ulkona, mutta sade ja ukkonen yllätti meidät :(.


Kiitos Sanna hauskasta  ja virkistävästä päivästä, ystävät osaavat yllättää <3Heipat taas täältä !!!


4 kommenttia:

 1. Hauska postaus ja olen sammaa mieltä, että aikustenki on hyvä välhiin hullutella :) Mieki saisin kirjan tehtyä minu hölmöilyistä! Kiva ystävä sulla ko nuin yllätti ja oottelen mielenkiinola oriflamen juttua.

  Hyviä öitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari. Onkohan se meidän Ylitorniolaisten "vika" tämä hölmöily :) Mie ruukaan sanoa, että tekevälle sattuu...jos istut paikallaa vaan, niin eipä sitä koskaan mitään tapahdu ja elämä olis kyllä aika tylsää. Ihanan pehmoset jalat on, ko Sanna teki jalkahoidon. Kivoja uusia tuotteita taas tullut ja pääsin testailemaan :)

   Poista
 2. Kiitokset mukavasta kyläilystä. Oli ihanat marjat ja jätskit silmänruokaa unohtamatta. On niin ihana koti ja emäntä kuten talonväki.
  Kuvaukset onnistui hyvin rennoin elein vaikka Rommi hiukan vastusteli filmauksen kohteena olemista. Ujopiimä taitaa olla.
  Pian saamme jatko osan...jäämme toista osioita odottelemaan ilolla hyvä ystävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna itsellesi :) Rommi taisi hermostua meidän filmauksista, ajatteli varmaan että ihan pimeitä tyyppejä :)

   Poista