maanantai 4. heinäkuuta 2016

Virtaa löytyy...vai löytyykö?

Voi vitsi on noilla virtaa, siis lapsilla ja Duutsoneilla :)


Tänään tänne Tornioon avattiin Lapin Kullan tiloihin uusi Active Park ja me neidin kans saatiin sinne Vip liput. Oltiin jo heti kymmeneltä siellä ja neiti ei ole vieläkään sieltä kotiutunut ja kello on jo yli 21.00 eli  melkein puoli vuorokautta neiti siellä temmeltänyt.
 Toissa päivänä neiti oli Piteåssa Summer Games jalkapalloturnauksessa ja joutui tulemaan kesken turnauksen pois, kun oli loukannut sormensa. Eilinen röntgen reissu kuitenkin varmisti, ettei sormessa ollut murtumaa. Tuki sormeen ja siteeseen, mutta eipä ole tämän päivän menoa haittannut. Välillä neiti soitti kuuden maissa, että äiti tuotko särkylääkettä ja ilmoitti etten ole kotia lähdössä, olen täällä kyllä ihan loppuun asti. Virtaa löytyy yhtä paljon kuin Duutsoneista :).


Joulupukki katkaisi nauhan  saksilla yhdessä Jukan kanssa eli Parkki on nyt virallisesti avattu! Käykää siis ihmeessä kun käytte Torniossa, niin testaamassa Active Parkki. On muuten vimpan päälle hienot tilat ja ravintola Pirttihirmusta saa maukasta ruokaa ja voi ruoan nauttia upeissa Torniojoen maisemissa.


Televisio porukka kuvasi koko avajaispäivän ja varmaan jostain nähdään sitten myöhemmin kuvia hienosta avajaistunnelmasta. Duutsonit olivat aamusta iltaan testaamaassa pisteet. Oli kyllä jo loppu illasta hikisen näköistä porukkaa :) Kova kuntoisia kavereita ja kyllä virtaa riittää pojilla.Mistähän sitä itsekki sais tota virtaa? Nimittäin nyt jotenkin täällä kotona, ihan hukassa tämän sisustuksen kanssa...tai väärä sana hukassa. No, ei mitään innostusta tai  fiilistä. Onneksi eilen sentään saatiin ulos laitettua loput puutarhakalusteet. Nyt vain odotellaan ihania aurinkoisia kelejä, että vois korkata grillinki tälle kesälle ja syödä edes yhden kerran ulkona ...jos se sisustuskärpänen taas syksymmällä iskis? Tytön huoneen remppakin jäi nyt tekemättä, kun työt painaa päälle. Onneksi neiti ei ole edes kauheasti muistuttanut. Onko muilla samoja fiiliksiä sisustamisen suhteen?
Kivaa viikkoa sinne ja palataanpas taas!!!

Halein

2 kommenttia:

 1. Mukavaa, ko Duudsonit tuli Tornioonki!
  Varmasti tuola on tekemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti tuli vasta yhdeksän jälkeen illalla ja aamulla nukkui kyllä pitkään klo.12.30 asti. Paikat ihan jumissa, hyvä että wc pönttöön pääsi ite. Kaikkensa antanut :). Toivotaan, että porukkaa käy. Nyt odotellaan, että saamm hienot Hyvä Fiiliksen tilat ja pääsemme muuttamaan ja sisustelemaan siellä :)

   Poista