torstai 25. elokuuta 2016

Lomalta palattu!!!


Espanja, Portugali, Gibraltari ja Marokko tuli tutuksi 10 päivän loman aikana ,joista kaikista on kivoja muistoja takataskussa :). Kuviakin tuli otettua ihan kivasti 761 kipaletta ja kameran akkukin sopivasti tulo matkalla loppui.
Matka meni muuten hyvin, mutta kun päästiin kotia niin nyt kaikki ollaan kipeänä :(. Vatsa ihan sekaisin kaikilla ja kuumetta. Lääkärissä tänään käyty ja toivottavasti alku viikosta saadaan kokeen tulokset. Laitan myöhemmin päivitystä matkasta.


 Lentokoneessa seikkailu jo alkoi, Oonan ilmeestä ainakin päätellen :).

Muistutus vielä, käyhän osallistumassa huippuun lahjakortti arvontaan ja löydät samalla ohjeet miten pääset osallistumaan arvontaan eli ---> KLIKKAA TÄSTÄ, KLIK


Palataanpas taas viimeistään 31.8.2016 kun arvonta suoritetaan tai sitten jo aikaisemmin laitan päivitystä matkasta. Katotaan miten tämä olotila tästä kohenee.

Haluksien kera!


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti parannutte äkkiä,
  ikäviä tuliaisia nuo tuomoset!

  Innolla oottelen kuvia reissusta,
  mukavaa viikonloppua Päivi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Kaikki muuten meni hyvin, niin kotia päästiin niin kauhea tauti iske. Vointi menee laijasta laitaan. Tänään ollut vähän parempi, mutta vatsa edelleen ihan sekaisin...tahtoo tulla kaikki ulos mitä suuhun laitat :(. Olen kuitenkin yrittänyt syödä. Tänään haettiin jopa pizzaa ko teki mieli...no pari tuntia pysy sisällä eli se siitä :(. Onneksi kuume on nyt laskennut. Joo, laitan kuvia tulemaan...en ihan kaikkea :)

   Poista