torstai 16. maaliskuuta 2017

Ihanat Tuias keramiikat saapuivat

Tänään innokkaana odotin, että kun pääsen töistä niin haen postista tilatun paketin.

Muistatte varmaan kun kirjoitin postauksen, pettymys oli suuri. Tilasin Royal Design shopista uudet aamiaskulhot. Tuotekuvauksessa oli, että väri on harmaa...mutta kun avasin paketin ne olivat ihan vihreät.Samantien otin yhteyttä s-postilla ja kerroin, että kipot eivät vastanneet väriltään tuotekuvausta. Sain kipot onneksi lähettää takaisin.

Kävin täällä katsomassa Pentikin Kallio sarjan kulhoja, olihan nekin kauniit...mutta silti halusin vähän matalemmat ja persoonnallisemmat kipot.

Ruukuntekijä polulla blogin Tuija Koposella on Hyvinkäällä oma keramiikkapaja. Otin häneen yhteyttä s-postilla ja kerroin toivomukset kipoista. Halusin kipoista matalat, vaaleat ja reuna saa olla vähän epätasainen. Tuijan blogi kuvat ja nettisivut saivat houkutuksen tilamaan täältä ja luottamaan, että hyvät niistä tulee.

Tilasin kuusi kippoa ja ovat just sellaiset mitä olin toivonutkin. Sopivat kivasti rikkomaan modernia ilmettä ja värikin oli nappi!!!

Kiitos Tuija vielä kerran ja kiitos näistä korteista mitkä tulivat paketin mukana <3... kuvat kertokoon puolestaan :)Jokainen kippo on erilainen, kun on tehty käsin ja minusta tässä onki se ihana juju...ettei ole niin justiinsa, jokainen on oman näköisensä. Arvostan suuresti tällaisia käsillä tekijöitä. Kipot tulevat joka päiväiseen käyttöön ja eivät nyt vie niin kauheaa tilaa koneessakaan, mitä aikaisemmat kipot.

 Jos siellä ruudun toisella heräsi mielenkiinto tilamaan Tuijalta jotain, niin rohkeasti vain laittamaan s-postia :).

Tässä on vielä netti osoite KLIK

ja tästä pääset Ruukuntekijän polulla  blogiin KLIK

Oikein mukavaa torstaita sinne kaikille, mie taidan suunnistaa tuonne sohvalle vaakatasoon, kauhea väsy päällä. Se on moro :)
4 kommenttia:

 1. Onpas kauniit kuvat <3
  Kiva kuulla että tykkäät, kiitos sinulle! Nyt vaan oikein hyviä puuro/aamiaishetkiä kulhojen äärellä kera hyvän kevään toivotuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuia :) Uskon, että puurot ja myslit maistuu hyvältä uusista hienoista kipoista. Oikein luovaa ja antoisaa kevättä sinulle työn pariin. Saatan jotain myöhemminki tilata :)

   Poista
 2. Ihanat kipposet, kauniin yksinkertaset, eikä ole kaikilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie kans tykkään kovasti näistä ja niemenomaan ei tuu heti vastaan :). Kulhot ovatki meillä nyt joka päivä käytössä eli tarpeeseen tulivat.

   Poista