maanantai 10. huhtikuuta 2017

Meidän pääsiäinen

Pääsiäinen meillä mennään sisustuksen suhteen  melkein aika pitkälti kuin viime pääsiäisenä. Osa koristeista on tehty itse ja osa on vanhoja. Uusia koriste munia ostin n.pari viikkoa sitten täältä Cittarista ja olen huomannut, että muutki ovat blogin puolella löytäneet nämä kauniit pääsiäismunat...enkä yhtään ihmettele, kivathan ne ovat :) ja kuusi koristemunaa maksoi 5,95 euroa/paketti. 
Eilen kun kävin Prismassa,niin löysin valkoisia helmililjoja ja ne tarttui vielä mukaan ja paikkakin oli selvä mihin sen laitan.

Tässä kuvin meidän pääsiäinen, joka mennään aika pitkälti maanläheisin sävyin. Osa on saattanut jo bongata kuvat aikaisemmin instastani.

Viime pääsiäisenähän me käytiin mm:ssa Hirvaskankaalla huutokaupassa Huutokauppakeisarin Akin ja Helin luona. Nyt on vielä auki lähdetäänkö käymään pikku reissu jossain vai ollaanko ihan kotona. Seuraava viikonloppu pitää ajelle Hämeenlinnaan tankotanssin SM-kisoihin ja saattaa olla ettei jaksa kahtena viikonloppuna olla menossa?

Eilen olin varautunut trulleihin ja ostanut suklaata, niin ei yhtään trullia näkynyt kaupungissa??? Kaverin luona piipahdin maan puolella, niin siellä kävi kolme poikaa ja olivat jo aika isoja poikia :)  Oksat olivat ainakin hienoja. Ystävä kertoi, että viime vuonna trullit oli koristeltu oksat karkkipapereilla. No, halooooo!!! Onko teillä käynyt trulleja, vai onko ne katoammassa pääsiäisenä kokonaan?

Mites siellä vietetään pääsiäistä?


Pstt...oletha muistanut käydä osallistumassa edellisessä postauksessani arvontaan. Käyhän lukemassa ohjeet .)
8 kommenttia:

 1. Meillä harvoin koristellaan pääsiäistä, mutta nuo samat sittarin munat ovat kotiutuneet meillekin. Betonimunia tekisi mieleni kokeilla, samoin niitä Nannin vessapaperista ja sokerivedestä tehtyjä munia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä munat heti sattui silmään, olivat kivan värisiä. Ennen laittanut paljonki väriä pääsiäisenä kun lapset olivat pieniä, mutta nyt mennään näin maanläheisin sävyin. En miekään laittanut pääsiäistä kuin keskikerrokseen. Betonimunat olisivat kivat. Mie kokeilin talouspaperista ja liisteristä...no eihän niistä mitään tullut. Onneksi oli noita vanhoja pääsiäis munia vielä tallessa, ettei jäänyt ihan ilman :)

   Poista
 2. Kivoja ja kauniita koristeita. Mulla on aivan vielä kaikki kesken tän sairastelun takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Terveys ennen kaikkea ja voimia sinne <3 kyllähän tuo pääsiäinen menee ilman koristeitakin.

   Poista
 3. Teillä on kyllä kaunis pääsiäinen, ihanat, hillityt värit ja nuo munanjutut, mitkä olet tehny on kauniita.

  Mukavaa tynkäviikkoa, ällöä vain tämä harmaus ja sae!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Onneksi oli nuo vanhat munat vielä hengissä :).

   Kiitos samoin sinne ja aivan surkeaa ko tullut taas vettä. No, lumet sulaa kyllä nopeammin :)

   Poista
 4. Tosi kauniita pääsiäiskuvia. Meillä koristeet tulevat olemaan vähäiset ja rairuohokin on istuttamatta, joten yritän löytää sellaista valmiina. Laiskaa, tiedän, mutta kun ei vaan ehdi niin ei ehdi. Lauantaina tulee vieraita, siihen mietin menua. Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :)
   Ei aina ehdi ja älä pode yhtään huonoa omatuntoa. Tuleepa tuo pääsiäinen ilman koristeitakin yms. Kuulostaa kivalta vieraat ja siihen hyvä ruoka. Ne varmaan jää vieraille enemmän mieleen kuin koristeet :) Samoin sinne ihanaa pääsiäistä <3

   Poista